Clarion Hotel Copenhagen Airport - Bo en nat og bestem selv prisen

Poster i 'HOTEL OG BONUSPROGRAMMER' oprettet af Henrik Olsen, 13/10/20.

 1. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,606
  "Synes godt om" modtaget:
  26,672
  Point:
  113
  ChristianR og PENSIONISTEN "Synes godt om" dette.
 2. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,606
  "Synes godt om" modtaget:
  26,672
  Point:
  113
  Jeg fik sendt en request og afventer svar på om jeg har fået et værelse. Andre der har sendt?
   
  PENSIONISTEN og Henry "Synes godt om" dette.
 3. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,606
  "Synes godt om" modtaget:
  26,672
  Point:
  113
  Jeg har fået min booking nu :)
   
  Nielspg, PENSIONISTEN og jespersm "Synes godt om dette"
 4. Henrik Olsen

  Henrik Olsen co-founder Redaktør

  Beskeder:
  11,606
  "Synes godt om" modtaget:
  26,672
  Point:
  113
  Lidt mere tekst på selve kampagnen og hvorfor de har startet den:

  Tag på hotel og bestem selv prisen

  De københavnske hoteller bugner af tomme hotelværelser, og det har de gjort længe. Det har fået branchen til at tænke kreativt og tilbyde alt fra corona-isolation til midlertidige studieboliger. Men der er stadig langt fra den travlhed og det liv på hotellerne, som mange savner. Nu har Clarion Hotel Copenhagen Airport lanceret et tilbud, de håber kan fylde hotellet op for i hvert fald en dag. Gæsterne kan nemlig booke et værelse og selv bestemme prisen

  Den 14. november kan gæster, der tjekker ind på Clarion Hotel Copenhagen Airport, selv vælge prisen på værelset, hvis de har booket igennem den nye kampagne Support your local hotel. Dog er prisen minimum 395 kr. Det er langt under den sædvanlige pris, men i det her tilfælde handler det om at byde en masse gæster velkommen og fylde hotellet op. Personalet savner nemlig den særlige stemning og travlhed, som hotellet normalt summer af.

  “Vi er jo vant til at løbe stærkt i vores branche, og det er sådan vi bedst kan lide det. Der skal være liv og glade dage, smilende gæster og helst lidt travlt. Men travlhed på hotellet har vi skulle kigge langt efter, siden corona-pandemien ramte Danmark. Vi håber, at det her tilbud kan fylde hotellet helt op, så vi igen kan mærke den stemning, der plejer at være her,” siger Johanna Carlsson, Hotel Manager på Clarion Hotel Copenhagen Airport.

  Hotellet håber også, at kunne byde velkommen til især gæster fra lokalområdet, som måske endnu ikke har fået øjnene op for konceptet staycation, fortæller Johanna Carlsson.

  “Mange kigger mod udlandet eller som minimum længere væk end deres egen by, når de gerne vil på en lille getaway. Men ved at bruge sit lokalområde kan man spare tid på transport og stadig få de samme gode oplevelser. På samme tid støtter man lokale virksomheder og jobs, og det har vi alle brug for i de her dage. Vi håber at endnu flere af vores naboer får øjnene op for vores hotel, men også restauranten, som man også sagtens kan besøge, selvom man ikke bor på hotellet. Derfor har vi også lagt en god rabat i vores restaurant og bar ind i kampagnen, for at så mange som muligt får prøvet os af.”

  Om kampagnen Support your local hotel

  Kampagnen løber fra nu af og gælde overnatninger den 14. november 2020. Gæsterne kan selv vælge prisen, dog minimum 395 kr. Med i pakken hører et værelse for op til to personer inkl. morgenbuffet samt 20% rabat i hotellets restaurant og bar Kitchen & Table.


  Læs mere her: https://www.nordicchoicehotels.dk/h...agen-airport/tilbud/support-your-local-hotel/


  Om Clarion Hotel Copenhagen Airport

  Clarion Hotel Copenhagen Airport er en del af Nordic Choice Hotels. Hotellet har mødefaciliteter i og ved lufthavnen, en nyåbnet restaurant, bar og 383 værelser.

  Nordic Choice Hotels er en af de største hotelgrupper i Norden med over 200 hoteller i de nordiske og baltiske lande. Virksomheden markedsfører Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection kæder samt 34 uafhængige hoteller og Strawberry Living.
   
  Erwin Lansing, Nielspg, ChristianR og 2 andre "Synes godt om" dette.

Del denne side