Her er tidstabellen for ruten mellem Midtjyllands Lufthavn og Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hollandske AIS Airlines starter den 2. oktober op på ruten mellem Midtjyllands Lufthavn og Københavns Lufthavn. Tidstabellen er nu klar – se den her.

I sidste uge kunne vi, som de første, løfte sløret for at AIS Airlines ville overtage ruten – noget vi også gættede på i første omgang ville være meget sandsyneligt.

AIS Airlines overtager ruten fra DAT, som stoppede i sidste uge med at flyve på ruten, da de ikke mener der er et kundegrundlag for ruten, med den nuværende økonomi.

AIS Airlines mener at de med deres fly af typen Jetstream 32, at de så kan holde ruten i gang, selvom der ikke er fuld belægning på alle afgangene. Med 8 daglige flyvninger (4 returflyvninger) mandag til fredag, så giver det 720 sæder, som skal sælges.

Vi er glade for at introducere ruten mellem Midtjyllands Lufthavn og København, så vi kan tilbyde rejsende en bekvem og effektiv måde at forbinde to vigtige byer i Danmark. Vi forstår vigtigheden af at tilbyde tilgængelige og pålidelige flyrejsemuligheder, og denne rute er et vidnesbyrd om vores dedikation til at opfylde vores passagerers behov,

Nicole Scheffer, Chief Commercial Officer fra AIS Airlines

Priserne holder, som vi beskrev i sidste uge, et noget højere niveau, end hvad danskerne er vant til på en indenrigsrute. Men da flytypen kun kan tage 19 passagerer, så er der ikke så mange til at betale de løbende omkostninger til flyet og besætningen.

Prisen på en returbillet er på cirka 3.600,- kroner ifølge AIS Airline hjemmesiden.

Tidstabellen er naturligt ventet med længsel, da den er meget afgørende for, hvor attraktivt ruten er for især de der rejser i forretningsøjemed. Se tabellen her:

DayFlightnumberDeparture
Karup
Arrival
Copenhagen
FlightnumberDeparture
Copenhagen
Arrival
Karup
Monday to
Friday
PNX 57107.00 LT07.50PNX 57208.30 LT09.20
Monday to
Thursday
PNX 57309.45 LT10.35PNX 57411.30 LT12.20
Monday to
Friday
PNX 57515.00 LT15.50PNX 57616.30 LT17.20
Monday to
Thursday
PNX 57718.00 LT18.50PNX 57819.30 LT20.20

I begge retninger er der taget højde for at der kan arbejdes en “næsten fuld dag”. Den første morgenafgang er klokken 07:00 fra Karup med ankomst i København klokken 07:50. Dermed kan man med metroen nå et møde i centrum inden klokken er 09:00.

Hjemturen fra København sker enten klokken 16:30 eller 19:30.

Så ruten er attraktiv for de der skal til København for et møde og hjem igen samme dag.

Det bliver interessant at se om der kommer en decideret pendleraftale med mulighed for rabatteret priser. Samtidig tror vi også på at prisniveauet falder til under 3.000,- kroner for en returbillet på alle eller for eksempel på formiddagsafgangen.

Læs vores anmeldelse af en tur med AIS Airlines her:

Søg selv videre her. Billetterne er til salg allerede nu og har været det i flere dage.

Se en videorapportage fra da AIS Airlines startede op i Esbjerg:

Foto: AIS Airlines BAe Jetstream 32 (PH-DCI) i Esbjerg Airport (EBJ) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *