Her kan du flyve til i 2022 – direkte fra Bornholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spies har sendt tusindvis af bornholmerne på solferie direkte fra Rønne i over 10 år. I dag løfter rejsearrangøren sløret for de første planlagte afgange i 2022. Indtil videre er der åbnet for salget til Kreta, Mallorca og Rhodos. Kan bornholmerne ikke vente så længe, er der mulighed for at stikke mod varmen med to direkte afgange allerede nu i september, hvorimod årets sidste afgang fra Rønne, nemlig til Kreta i efterårsferien, er fuldstændig udsolgt.

Septembersolen skinner stadig lunt over øen. Men inden længe ser vi ind i mange måneder med mere grå, kolde og våde dage, også selvom man på klippeøen har flere solskinstimer end gennemsnitligt. Derfor er Spies, tradition tro, klar med næste års rejseprogram allerede her i det spæde efterår, så bornholmerne har noget varmt og eksotisk at glæde sig til, mens efterårsfrakkerne findes frem.

Disse tre øer hitter blandt bornholmerne:

Ferieprogrammet 2022 byder på direkte charterrejser til nogle af bornholmernes klare favoritter: Kreta, Mallorca og Rhodos med Spies’ egne Sunclass-fly, Airbus 321, hvor der er plads til 212 passagerer på hver flyvning. Produktchef hos Spies, Carlos Cebrian, siger: ”I Spies har vi et langt og trofast forhold til bornholmerne. Det fortsætter, og for os er det både god stil og en fornuftig forretning at sikre nemme og bekvemme ferier – også for dem, der bor langt fra de lufthavne, som vi oftest flyver fra”. Carlos Cebrian tror og håber, at de første destinationer falder i øboernes smag, og han glæder sig til at åbne for salget af endnu flere afgange i løbet af de næste måneder.

Enkelte ledige afgange her og nu

Efterårsferien i år bliver den største i over 10 år for Spies. Hele 33 fly sender mere end 8.000 danskere mod varme og sol i uge 42. Fra Bornholm flyver man også, og her har der været udsolgt længe. Derimod er der stadig enkelte billetter at få fat i, hvis man ikke er afhængig af skoleferien, men kan have kufferten klar allerede i slutningen af september.

Rejser direkte fra Bornholm:

  • 21. SEP 2021/ DK A321/ Rønne – Mallorca/212 sæder
  • 30. SEP 2021/ DK A321/ Rønne – Chania, Kreta/ 212 sæder
  • 14. OKT. 2021/ DK 321 / Rønne – Heraklion, Kreta /212 sæder UDSOLGT
  • 11. MAJ 2022/ DK A321/Rønne – Rhodos/ 212 sæder
  • 29. SEP 2022/ DK A321 / Rønne – Chania, Kreta/ 212 sæder
  • 04. OKT 2022/ DK A321/ Rønne – Mallorca/ 212 sæderHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *