Tag på tur med Emirates i helt ny virtual reality app

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejselystne fans og kunder kan nu opleve Emirates First Class Private suite og andre signaturprodukter i branchens allerførste interaktive VR-oplevelse. 

COVID-19 satte som bekendt en stopper for mange rejser og oplevelser ombord på fly. Men med den helt nye VR-oplevelse fra flyselskabet Emirates åbnes dørene ind til flykabinerne for alvor igen, så man kan få den samme flyoplevelse, som ellers har været så savnet. Emirates åbner ikke blot dørene til deres flykabiner. Brugeren får også et indblik i unikke oplevelser så som Emirates First Class Private Suite, deres onboard Bar & Lounge, samt den helt særlige Shower Spa.

Emirates er også snart klar med en opdateret version af appen, hvor man desuden kan opleve den nye Premium Economy-klasse, som selskabet løbende introducerer. Her kan man for eksempel afprøve de helt nye features ved Premium Economy, så som mere plads, bredere sæder og muligheden for at læne sædet godt tilbage.

Udforsk Emirates’ VR-oplevelse

VR-oplevelsen kan findes i Oculus Store, der er verdens mest populære VR-platform. Her tilbydes brugerne en komplet interaktiv oplevelse, hvor man kan komme ombord Emirates’ A380 fly og Boeing 777-300ER Gamechanger fly. Prøv for eksempel at lukke dørene til den private suite, snup en drink i baren på første sal eller tænd for bruseren i den unikke Shower Spa.

Ud over i VR-appen, kan brugerne også udforske Emirates’ mange muligheder på Emirates hjemmesiden på PC eller mobile enheder eller i Emirates appen, der er tilgængelig til iOS og Android. Her tilbydes et 360-graders indblik i 3D, hvor brugeren ligeledes får adgang til Emirates’ Boeing 777 og Airbus A380 design og kvaliteter.

Den nye VR-oplevelse fra Emirates tilbyder indsigt i Emirates’ mange muligheder på tværs af digitale platforme, således man nemt kan gå på opdagelse og lade sig inspirere til den næste rejse.

Læs mere om Emirates’ Oculus-app HER

Tag en virtuel tur med Emirates HER uden VR-brille

i-712045.jpg
First Class kabine ombord på Emirates. Foto: EmiratesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *