Finnair forsætter med at udbyde direkte ruter fra Stockholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Allerede i juli måned kunne vi på InsideFlyer skrive at Finnair ville begynde at flyve med deres Airbus A350’ere direkte fra Stockholm til USA og Asien. Men nu forsætter Finnair med at tilbyde flere ruter til svenskerne.

I starten af juli måned skrev vi her på InsideFlyer at Finnair havde sat billetter til salg på langrutedestinationer fra Stockholm. Det var til Miami, Bangkok og Phuket.

Tilbage i juli skrev Finnair følgende:

Vi er glade for at kunne byde svenskerne velkommen der længes efter at rejse med direkte fly fra Arlanda til Bangkok, Phuket og Miami. Dette er nogle af de mest populære vinterdestinationer for svenskerne. Vi ved at mange netop nu planlægger deres vinterrejser i takt med at verden åbner op igen. Vi ser frem til at byde dem velkommen i vores Airbus A350’ere.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer på Finnair.

Ikke nogen stor overraskelse

Derfor er det ikke nogen stor nyhed eller overraskelse af Finnair, som nogle medier gør det til, at de i dag lancerer endnu flere direkte ruter fra den svenske hovedstad.

De to nye ruter fra Stockholm bliver Los Angeles og New York.

Med en base i Stockholm med mindst 3 Airbus A350’ere, så vil Finnair for alvor gå til angreb på et centralt hjemmemarked for SAS. I juli reagerede SAS prompte med at indsætte flere ruter og afgange ind på primært USA.

Det bliver spændende at følge denne “kamp om kunderne” og se hvordan SAS og Star Alliance vil prissætte sig, når Finnair og oneworld kommer og banke på døren til ens hovedkvarter.

Vi tænker det er meget godt for konkurrencen og det vil helt sikkert give nogle spændende rejse deals. Dertil vil et nok også være fordelagtigt for flere svenske EuroBonus medlemmer atoverveje et skifte til enten Finnairs bonusprogram FinnairPlus eller BA’s bonusprogram Executive Club.

En anden spændende ting er at Finnair har lanceret deres Business Class Light produkt. Dette kan også øge prispresset på SAS og endda fremskynde at SAS kommer med deres Business Class Light produkt. Dette er noget vi forudser vil komme snart.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *