Godt nyt: SAS forlænger næste “hold” af EuroBonus medlemmers status

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er svært at vide om man er købt eller solgt, når det kommer til ens EuroBonus status. SAS har igennem hele pandemien valgt at forlænge EuroBonus medlemmerne i etaper og ofte uden at det bliver kommunikeret ud klart og tydeligt. Men nu er der godt nyt for næste “hold” af EuroBonus medlemmer som får deres status fornyet i 12 måneder.

Har du gået og kigget efter en mail fra SAS angående dit EuroBonus medlemsskab og om du også bliver i blandt de som får ekstra 12 måneder i forlængelse? Har dit optjeningsår udløb inden den 31. december 2021, så er du blandt det heldige næste “hold” af EuroBonus medlemmer som SAS nu har oplyst af de forlænger.

Fra den svenske SAS hjemmeside har vi fået et screenshot fra en InsideFlyer læser og der står følgende:

Screenshot fra den svenske SAS hjemmeside.

Der står at har du en optjeningsperiode fra 31. marts 2020 og frem til den 31. december 2021, så vil du nu få din status forlænget i 12 måneder.

På den danske side er det lidt mere gemt i deres Corona FAQ under Niveauer og Fordele:

Det gælder ikke for de som har fået deres status foræret, som for eksempel af et Diamant medlem. Det skal være noget du har optjent tilbage i 2019/2020.

Det tæller også forsat med i optjeningen af Lifetime Gold, så var det næste år det 10. år, så er du hermed sikret at du bliver Lifetime Gold ved SAS.

Sidste gang vi skrev om det var i juli måned. Der ville SAS forlænge de EuroBonus medlemmer som har en optjeningsperiode frem til den 31. oktober 2021. På det tidspunkt skrev SAS følgende til InsideFlyer, da vi havde spurgt om en udmeldning på vegne af en gruppe Diamantmedlemmer og et enkelt Pandion medlem:

Den pulje vil i komme med i, så når jeres  3 måneders karensperiode udløber 31. august 2021, vil jeres guld/diamant status blive forlænget til 31. august 2022. Den optjenings periode (1. juni 2020 – 31. maj 2021) vil også tælle med mod Lifetime Gold hvis det er noget I jagter.

Næste “hold” afventer nu!

Nu er bolden så givet videre til næste “hold” af EuroBonus medlemmer. De som har udløb af optjeningsperioden i første kvartal 2022. De må nu tålmodigt vente på at SAS opdaterer deres hjemmeside igen.

Vi kunne godt ønske os at SAS tog loyaliteten helt seriøst og tog nogle gode valg for deres mest betalende kunder. Hvis du har en optjeningsperiode der slutter i marts eller april måned 2022, så har du, som forretningsrejsende, lige nu ikke store muligheder for at optjene din status via flyrejser. Især ikke hvis dine kunder og rejser primært er i USA eller Asien.

Vi håber på SAS forsætter med at forlænge og ikke tager nogle medlemmer som gidsel ved kun at give dem 6 måneder at optjene deres status i. Det er i hvert fald ikke loyalitet der går begge veje.

På vores forum har vi en tråd kørende om netop forlængelsen af status og der er posten også opdateret med nyeste besked. Har du et spørgsmål til din status kan du med fordel poste den der.

Har du modtaget en mail fra SAS om at din status bliver forlænget 12 måneder?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *