Hilton Honors More Nights, More Points promo med op til 3 x ekstra point

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors har åbnet op for tilmelding til sommerens kampagne kaldet More Nights, More Points. Med denne kampagne får du mellem 2 og 3 gange antal af points.

Den nye Hilton kampagne var ventet eftersom den aktuelle kampagne med Points Unlimited slutter den 2. maj. Med den nye More Nights, More Points kampagne kan Hilton Honors-medlemmer få dobbeltpoint eller endda 3 gange antallet af point for deres ophold.

  • Du får dobbeltpoint for et ophold på 1 eller 2 nætter
  • Du får 3 gange så mange point for et ophold på 3 nætter eller mere

For eksempel med en pris på $100 per nat optjener du normalt for 2 nætter: 10 points x 2 nætter x $100 = 2.000 points. Kampagnen fordobler dette til 4.000 points.

For den samme pris i 3 nætter ville du normalt optjene 10 points x 3 nætter x $100 = 3.000 points. Kampagnen ganger dette med 3 til i alt 9.000 points.

Denne nye kampagne gælder for ophold mellem den 3. maj og 6. september 2021. For at modtage bonuspoint er det nødvendigt at tilmelde kampagnen. Antallet af bonuspoint, du får, er baseret på antallet af basispoint, du allerede modtager for dit ophold. Det kan tage 6-8 uger, før disse point krediteres på din Hilton Honors-konto. Dette sker dog i de fleste tilfælde hurtigere. På denne side kan du læse de hyppigst stillede spørgsmål om kampagnen.

Er det en interessant promo?

Sammenlignet med tidligere kampagner er denne faktisk meget interessant. Normalt du tjener 10 point pr. forbrugt dollar. Under kampagnen får du 20 eller 30 point pr. dollar. Er du medlem af Hilton Honors Gold eller Diamond? Derefter tjener du enda henholdsvis 80% og 100% flere point.

Disse former for kampagner er ekstra lukrative med de dyrere ophold, men desværre mindre interessante for hotelophold betalt med points. I modsætning til den nuværende Points Unlimited-kampagne optjener du nemlig ikke ekstra bonuspoints på awardbookinger med den nye More Nights, More Points-promo.

Konklusion

Hilton Honors har åbnet for tilmelding til den nye More Nights, More Points kampagne. Med denne kampagne kan du tjene 20 til 30 point pr. brugt dollar. Generelt er dette en meget interessant kampagne, især for de dyrere ophold. Du optjener dog ikke bonuspoint på awardbookinger.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *