Air France med Dreamliner til Denver

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Air France åbner en ny rute til Denver i USA fra sommeren. Det bliver den første SkyTeam rute, der forbinder Europa direkte med Denver.

Med den nye Air France rute åbner derfor også nye muligheder for at rejse fra Billund og København til Denver i den amerikanske stat Colorado. Den franske nationale flyselskab vil bruge en Boeing 787 Dreamliner på ruten.

Air France direkte til Denver

Ruten mellem Paris og Denver starter den 2. juli 2021. Der planlægges med have tre afgange om ugen. Flyvningerne afgår onsdage, fredage og søndage. Air France vil dermed tilbyde direkte ruter fra Paris til mere end tolv amerikanske destinationer. Dette afhænger naturligvis også af de gældende rejserestriktioner.

For danske rejsende betyder det en ekstra mulighed for at flyve til Denver. Lufthansa opererer også en rute til Denver fra Frankfurt. For medlemmer af Eurobonus, og loyalitetsprogrammer i andre Star Alliance selskaber, er den mest interessant. For Flying Blue og Skyteam medlemmer bliver det den første direkte rute til Denver fra Europa, og dermed med et stop fra Danmark. KLM og Delta tilbyder allerede en rute, men den kræver, udover et stop i Amsterdam, også et stop i Atlanta, New York eller Minneapolis. Altså rigtig godt nyt med endnu en rute med kun et enkelt flyskifte.

Air France Boeing 787 Dreamliner (Billede: Air France)B

Boeing 787 Dreamliner

Air France planlægger at flyve til Denver med et Boeing 787-9. Flyet har plads til 279 passagerer. Dette er opdelt i 30 business class-pladser, 21 premium-economy sæder og 228 economy class-pladser.

Air France har i øjeblikket ti 787-9 fly. Alle fly er udstyret med WiFi. Flyene har en gennemsnitsalder på lidt over 2,5 år, så de er stadig meget nye. Den seneste Dreamliner (med registrering F-HRBK) blev modtaget fra Ventoux Leasing i juli sidste år. Den ældste 787-9 (med registrering F-HRBA) er fra december 2016. Ud over Dreamliner bruger flyselskabet også Boeing 777 på flyvninger til USA.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Christian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *