Hilton tilføjer et nyt mærke: Signia Hilton

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den internationale hotelkæde Hilton kommer med et nyt mærke: Signia Hilton. De første Signia Hilton hoteller vil blive åbnet i Orlando Bonnet Creek, Atlanta og Indianapolis i USA.

Der vil helt sikkert være flere Signia Hilton hoteller, der vil blive åbnet på sigt, men det er endnu ikke klart på hvor i verden de vil blive placeret. Det står heller ikke klart, hvornår de nye hoteller vil blive åbnet.

Det er ikke særlig længe siden, at hotelkæden sidst annoncerede et nyt mærke: Motto by Hilton. Du kan læse mere om Motto by Hilton i denne artikel.

Signia Hilton

Hvert Signia Hilton-hotel vil have mindst 500 værelser. Det bliver derfor relativt store hoteller, der vil være omfattet af dette nye mærke. Hotellerne er rettet mod såvel forretningsrejsende som fritidsrejsende.

De nye hoteller vil have et moderne udseende, mens lokale indflydelser også vil være synlige. Værelserne får et premium design. Værelserne vil også være udstyret med Digital Key, så du kan åbne døren til værelset med din mobiltelefon.

Hvert hotel modtager også en “Destination Bar”. Baren vil fokusere på lokationen hvor hotellet er placeret og bliver hjertet af hotellet. På hvert hotel vil der også være en restaurant og et premium wellnesscenter med swimmingpools, spa og fitnessudstyr.

Endelig er mødelokaler særligt vigtige for Signia Hilton. Konferencecentret bygges i form af store sale, der kan justeres i skala, og derfor vil kunne rumme møder i næsten alle størrelser.

Værelser hos Signia Hilton

Som du kan se på billederne nedenunder, får de nye hoteller et moderne udseende. Badeværelset er udstyret med brusebad, toilet, håndvask og et spejl med tv, som også kan vise andre oplysninger.

Også soveværelserne er rummelige og udstyret med alt du behøver.

I videoen kan du se mere om dette nye mærke:

 

Billeder: ©Hilton & Hilton Signia

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *