Turkish Airlines opgraderer business class oplevelsen med nyt sengetøj

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tilbage i januar introducerede flyselskabet deres nye business class kabine, på deres kommende fly i flåden og nu introducere flyselskabet altså også nyt sengetøj på deres business class. Med det nye sengetøj på de interkontinentale ruter, lover Turkish Airlines altså en bedre nattesøvn i luften.

Sengetøjet er designet i samarbejde med den europæiske virksomhed Zorlu Textiles Group og hedder Flow Sleeping. 

Sengetøjet er lavet med feedback fra passagererne for b.la. at fremme komfort og bedre søvnoplevelser ombord. Derudover har man hos Turkish Airlines valgt, udover at opgradere kabine-designet, også valgt at opgraderer uniformerne til personalet.

Det nye sengetøj

Dynen har et tosidet design med en blød tekstur og madrassen er lavet så den giver bedre polstring og støtte til sædet – både når man skal sidde eller ligge. 

Den nye sengetøjskollektion vil gradvist blive introduceret på interkontinentale flyvninger fra Istanbul på de fly, der har Lie-flat sæder i Business Class kabinen. 

Dette inkluderer selskabets Boeing 777-300ER og udvalgte Airbus A330-fly med enten 28 eller 30 pladser i business class. Turkish Airlines kommende Boeing 787 og Airbus A350 vil udover nyt sengetøj, også indeholder flyselskabets nye business class sæder.

Ny business class kabine

De nye business class sæder er først og fremmest meget mere private end de nuværende. Sæderne vil blive konfigureret i en 1-2-1, hvor hver enkelt sæde tilbyder direkte adgang til gangen. De nye sæder vil have massere af plads til fødderne og derudover vil der være en 18” tv touch-skærm.  

This slideshow requires JavaScript.

Selskabet har udtalt, at man ikke forventer at den nye business class vil blive implementeret på de nuværende A330, A340 og B777 fly.

 

Hvad tænker du om den nye opdatering af business class kabinen?
Jeg synes selv det ser utrolig dejligt ud og opgraderingen af kabinen ligner også et rigtig godt produkt. 

 

KIlde & billeder: Turkish Airlines

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *