Flying Blue Promo Awards marts 2019

Flying Blue Promo Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hver måned har Flying Blue, frequent flyer programmet hos KLM og Air France, deres Promo Awards kampagne. Disse awards kan udelukkende købes online hvor du kan spare op til 50% award miles. Den første dag af måneden bliver der udgivet en ny liste med destinationer hvor der kan opnås rabat.

Der er Flying Blue promo awards for economy, premium economy og business class, som skal bookes to måneder inden afrejse. Lige nu kan du bestille rejser mellem den 1. maj 2019 og 30. juni 2019. For nogle destinationer er der en anden rejseperiode, så læg mærke til den præcise periode. Denne måneds promo awards kan bestilles frem til den 31. marts 2019. En forskel med almindelige award rejser er, at du kan rejse fra stort set alle steder i Europa. Det er dog ikke muligt at kombinere med en transfer på destinationen. Ændring og annullering er heller ikke tilladt.

Gode deals

Ligesom de foregående måneder hænger de gode tilbud ikke på træerne. Både i januar og i februar i år var der kun en enkel destination, hvor du kunne flyve i business class med 50% rabat. I marts er der hele to destinationer! Vi har set mange gode tilbud, både som almindelige og awards priser, til Kina de sidste måneder. Derfor nok ikke overraskende, at en af destinationerne netop er i Kina, nemlig Beijing. Hvis du hellere vil nyde lidt varme, kan du også flyve med 50% rabat i business class til den caribiske ø Curacao.

Der er også mulighed for, at flyve i business class tilbud med 25% rabat til pandaernes hovedsted, Chengdu i Sichuan provinsen i Kina. 50% rabat i Air Frances premium economy class kan du opnå til Saint-Denis på øen Réunion. Til sidst skal der nævnes en lille håndfuld destinationer med 25% i premium economy class, nemlig Lome, Beijing, Ho Chi Minh City, og Buenos Aires. Derudover er der en række destinationer med rabat i economy class. Du kan se hele listen her:

Afrika

Flying Blue promo awards - marts 2019 - Afrika

Asien

Flying Blue promo awards - marts 2019 - Asien

Caribien

Flying Blue promo awards - marts 2019 - Caribien

Sydamerika

Flying Blue promo awards - marts 2019 - Sydamerika

Indiske ocean

Flying Blue promo awards - marts 2019 - Indiske ocean

 

Vilkår

  • Available for one-way and roundtrip tickets
  • Valid for reservations made on airfrance.com and klm.com, not via call centres or ticket offices
  • For an international flight, you must book via customer service. Call +33 01 58 68 68 68 or click here (https://www.flyingblue.com/en/faq/categories) to get a local phone number
  • Travel dates may vary depending on the destination, and restrictions may apply
  • Tickets can’t be modified, cancelled or refunded
  • Stopovers are not allowed on Promo rewards
  • Subject to availability, applicable taxes, fees and carrier-imposed international surcharges
  • If you experience a technical problem while trying to reserve your flight, please log into Flying Blue and try again

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *