Hilton winter sale – januar 2018

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Winter Sale kampagnen er forlænget. Indtil slutningen af januar, kan du bestille hotelovernatninger med op til 25% rabat.

Hilton Winter Sale sitet, kan du indtil den 31. januar 2018 bestille en overnatning til og med den 11. februar 2018. Det skal bemærkes at det er såkaldte prepaid priser. Du betaler så snart du bestiller og kan efterfølgende ikke ændre eller afbestille.

Gode deals

Du kan få rabat hos omkring 400 hoteller i Hilton kæden. De gælder hoteller i EMEA regionen. EMEA står for Europe, Middle East, og Afrika. Jeg har kigget lidt på tilbudene i Europa og har finde følgende deals.

Lad os starte I London. Der finder vi to hoteller, som normalt er prissat ret højt. Det er Conrad og Waldorf Astoria hotel. Hos begge hoteller løber rabatten op på lidt over €50 per nat.

Hvis vi går længere sydpå, langt længere, så finder vi Conrad hotellet i Algarve. Til min store overraskelse, kan man bestille hotellet til kun €119 per nat. Jeg synes at det er et røverkøb, men jeg kan tage fejl?

For de rigtige gode tilbud i denne kampagne, skal vi kigge i Østeuropa. Både i Ungarn og Polen er der billige overnatninger tilgængelige. Perfekt hvis du skal bruge et par ekstra ophold for at nå din elite status.

I Polen er det endnu billigere, og starter prisen helt ned fra €41 per nat!

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *