SPG Great Weeks Grand Weekends

SPG Great Weeks Grand Weekends

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et par gange om året, har SPG (Starwood Preferred Guest) en interessant kampagne. Denne gang har den fået navnet SPG Great Weeks Grand Weekends. Læs her hvordan du optjener ekstra mange bonuspoints.

SPG er loyalitetsprogrammet for blandt andet Sheraton, Westin, og St. Regis hotelkæderne. For at kunne deltage i SPG Great Weeks Grand Weekends kampagnen, skal du tilmelde dig på denne side.  Hvis du endnu ikke er medlem af Starwood Preferred Guest, kan du registrere dig på denne side.

Hvad indeholder denne kampagne?

Efter du har tilmeldt dig SPG Great Weeks Grand Weekends, optjener du dobbelt points på alle ophold på deltagende hoteller fra den 16. januar til den 15. april 2018. Et ophold kan bestå af én eller flere sammenhængende overnatninger. Du får dog først ekstra bonuspoints efter dit andet ophold. Udover det, får du 500 points til, hvis mindst en af overnatningerne er i en weekend

SPG Great Weeks Grand Weekends

Registreringsperioden for denne kampagne løber til den 31. marts 2018. Du kan finde svarene på de oftest stillede spørgsmål omkring kampagnen på denne side. Den forklarer alt i detaljerne. Hvis du er medlem og har fået en mail om kampagnen, kan du klikke på linket i mailen, og dermed er registreringsprocessen på en gang fuldført.

SPG Great Weeks Grand Weekends

Ellers kan du logge ind på registreringssiden. Efter du er registreret, får du en bekræftigelsesemail, og optjening af pointsene kan starte.

SPG Great Weeks Grand Weekends

Som du kan se, reklamerer de også for Marriott Rewards MegaBonus kampagnen, som vi tidligere har bragt en artikel om.

Hvor kan du tjene dobbelt points?

Tilsyneladende kan du ikke optjene dobbelt points på alle hoteller i Starwood kæden. Derfor har de opstillet en lang liste af deltagende hoteller. I Norden kan vi nævne:

Denmark

Sverige

Konklusion

Hvis du har planer om at bo på et Starwood hotel, kan det godt betale sig at registrere sig for denne kampagne. Du kan bruge dine points til at betale for gratis hotelophold efterfølgende. Men endnu mere interessant er, at overføre Starpoints til miles hos et flyselskab. Det kan du nemlig gøre 1-til-1. Det er en god måde at få nogle ekstra miles på kontoen til en spændende award billet.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *