Rejse Deal: 14 dages krydstogt for 2.129,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu kan du komme på en 14 dages krydstogt fra Guadeloupe og til Barcelona for kun 2.129,- kroner. Dette er inklusiv kahyt og mad plus basale drikkevarer.

To gange om året skifter krydstogtselskaberne position på deres skibe. Når vi nu nærmer os foråret og sommeren i Europa, så sendes en del skibe fra f.eks. USA og Mexico eller som i dette tilfælde Guadeloupe, til Europa for at være klar til krydstogtsæsonen der.

Lige i dette skift kan du komme på et langt 14 dages krydstogt, da det er tiden der er afsat til at krydse Atlanten for meget få penge. Det er netop det denne rejse deal handler om.

Du kommer på følgende rute, som har afgang den 7. april 2018:

  • Pointe-à-Pitre (Guadeloupe)
  • St. Lucia
  • Kingstown (Saint Vincent and the Grenadines)
  • Bridgetown (Barbados)
  • Santa Cruz De Tenerife (Spain)
  • Malaga (Spain)
  • Barcelona (Spain)

Skibet du sejler med:

Skibet hedder Costa Pacifica og du kan se i denne video hvad du kan opleve ombord:

Følgende link sender dig til en komplet beskrivelse af Costa Pacifica. På samme link er også rederiets officielle video af skibet.

Du skal være opmærksom på følgende:

Prisen for en sådanne tur er kun 2.129,- kroner og det er all inclusive. Når der sige all inclusive, så skal det nævnes at der kan komme betaling for drikkevarer ud over vand, kaffe, te, juice. Så vin, øl, alkohol og sodavand koster typisk ekstra. Enten køber man dem enkeltvis eller som en “drinks pakke”. Dertil skal du undersøge om prisen er inklusiv drikkepenge. Ofte er dette ikke inkluderet og kommer som en ekstra omkostning. Typisk koster det €10,- per voksen per døgn i drikkepenge oveni den annoncerede pris.

Bestil her:

Du kan se nærmere og bestille dit krydstogt på dette link.

Kilde: SecretFlyingHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *