Norwegian har højeste antal passagerer siden før pandemien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian havde 1.937.318 passagerer i juni. Det er en stigning på 19 procent i forhold til måneden før, og det højeste antal siden før pandemien.

Jeg er meget glad for at se, at vi gennemfører tæt på 100 procent af de 400-450 daglige flyvninger, vi havde sat op i juni, og det er i en måned, som har været meget udfordrende for os med strejke blandt flyteknikerne i tillæg til de mange kapacitetsudfordringer, som branchen møder på enkelte lufthavne i Europa.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I juni blev der forhandlet ny overenskomst mellem Norwegian og Norwegian Pilot Union og den norske kabineforening, mens forhandlingerne mellem NHO Luftfart og Norsk Flytekniker Organisasjon endte med strejke og lockout. Strejken varede i ti dage, før regeringen gik til det såkaldte tvungne lønnævn.

Vi er meget glade for, at der er enighed med både de kabineansatte og piloterne om en ny overenskomst, og for at vi har teknikerne tilbage på arbejde. Det betyder, at vores ruteprogram går som planlagt. Vi har stor efterspørgsel, men der er stadig ledig kapacitet til mange destinationer i Europa.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 1.937.318 passagerer i juni mod 225.509 i juni 2021. Belægningsgraden var på 85 procent. Kapaciteten (ASK) var 2924 millioner sædekilometer, mens den faktiske passagertrafik (RPK) var 2482 millioner sædekilometer. Punktligheden, som er et mål for antallet af afgange, der sker indenfor ordinær tid, var i juni på 70 procent. Så mange som 93 procent af alle flyvninger landet til planlagt tid eller indtil én time senere. I juni havde Norwegian i gennemsnit 68 fly i drift, og 99 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført.

Foto: Norwegian / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *