Horizn ID: Design din egen trolley til når du kan rejse igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Med Horizn ID fra Horizn Studios, kan du designe din helt egen individuelle trolley, til når du skal rejse igen!

Som læser af InsideFlyer får du endda 20% rabat, helt eksklusivt, når du køber en trolley fra ID serien.

Hvad er Horizn Studios?

Horizn er et “smart travel”-brand, baseret i Berlin, som har gjort det til sin egen opgave, at designe innovative bagageløsninger til den digitale tidsalder. Alle Horizn’s kufferter har en integreret genopladelig powerbank, som kan tages ud af kufferten. Dermed kan du være forbundet hele tiden, når du er på farten. Vi har allerede testet den succesfulde Horizn Studios Trolley M.

Horizn ID kollektionen

Du kan designe din egen Horizn ID kuffert på Horizn Studios hjemmeside her.

Vælg din model, og tryk “customise”. Igennem det simple interface, kan du designe kufferten i blot 5 simple trin.

Der er 8 farver at vælge imellem. Både diskrete og sprudlede farver, kan helt sikkert fange blikket. Du kan også vælge farve på håndtaget, hjulene og bagagemærket i læder. Om du vil vælge en gennemgående farve, eller matche forskellige farver er op til dig – alle kombinationer er mulige. Som prikken over i’et kan du tilføje dine initialer på bagagemærket, uden det koster ekstra.

20% rabat for InsideFlyer læsere

Med vores eksklusive rabatkode, sparer du 20% på hele produktserien fra HORIZN ID collection . For at få rabatten, skal du blot skrive koden  HoriznXInsideflyer når du bestiller.

Rabatkoden er gyldig på ordrer lavet senest den 3. Maj 2020. Den speciallavede M5 kabinetrolley kan fås for 316 Euro i stedet for 390 Euro, men billigere kufferter er også tilgængelige.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *