En weekend tur med en Horizn Trolley M

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vores gode ven og redaktør på InsideFlyer i Tyskland, Steffen, er besat af rejsegear – især kufferter. For nyligt fik han mulighed for at låne en Horizn Cabin Trolley M og her kan du læse hans indtryk.

Som en del af en ‘rejsegear geek’ har Horizn Cabin Trolley M været interessant for mig siden produktlanceringen. Enhver der kender mig, er klar over, at jeg er en fantastisk Rimowa-fan, men da Horizn Studios tilbød at sende en Cabin Trolley M til test, kunne jeg ikke afslå det!

The Horizn Cabin Trolley M

Kabinekufferten er produceret af Horizn Studios – et startup firma fra Berlin – og er normalt tilgængelig online til 299 euro.

Kabinekufferten leveres i en stor kasse med nogle flotte design detaljer og slogans som Let’s Go. Together”.

Inde i kassen finder man en kort tekst om Horizn Cabin Trolley M på flappen og foran selve kufferten kan man finde den medfølgende Powerbank samt en Horizn Bagage Tag.

Kufferten selv er så igen i en beskyttelsespose, som jeg finder praktisk – også til senere opbevaring derhjemme.

På rejse med Horizn Cabin Trolley M

Sidste weekend var Horizn Cabin Trolley ude at rejse …

Vognen er opdelt i to rum indeni. Ligesom ældre Rimowa-modeller kan disse lukkes forskelligt. Det første rum kan lukkes med lynlåse og i det andet rum kan tingene fastgøres med et bånd, der kan strammes efter behov.

Løsning med båndene finder jeg noget upraktisk. Der er meget enklere løsninger, såsom velcro-lukninger. Rimowa har et sådant system i sine kufferter, hvilket er meget lettere at bruge. Hvad man også bemærker, er desværre, at powerbankens slot på den anden side af kufferten tager plads.

Der er en udvendig lomme til at opbevare bærbare computere, væsker osv., Så man kan undvære en ekstra bærbar taske. Min 13 tommer Macbook Pro har god plads, men også en 15 tommers notesbog kan være der.

Den er behagelig at rulle med. Hjulene hopper ikke, men glider ligesom Rimowa hjulene forsigtigt over gulvet.

En meget fin feature er, at Cabin Trolley er forsynet med et slot til den medfølgende powerbank. Der er selvfølgelig et tilhørende opladningskabel inkluderet. Dette er meget fint, da man stadig kan oplade sin smartphone eller iPad-batteri, mens man venter på boarding, så man kan slappe af ombord med nogle Netflix-episoder. Naturligvis kan powerbanken også nemt fjernes, så man nemt kan bruge den uden for kufferten.

Bottom line

Horizn Cabin Trolley M er en solid kabinekuffert med et attraktivt design. Med 3,4 kilo er den lidt tungere end Rimowa’s lignende model Rimowa Salsa. Den fungerede fint under turen, og funktionen med den integrerede powerbank er en sjov feature. Jeg mener stadig , at der er muligheder for at forbedre indmaden.

290 euro er ikke billigt for en kabinekuffert, men man får kvalitet for pengene.

I morgen starter vi en konkurrence op, hvor du netop kan vinde denne trolley. Så følg med her på InsideFlyer.

Oprindelig skrevet af Joe Deeney til vore søstersite  insideflyer.co.uk.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

  1. Kasper siger

    Jeg har haft denne i nu 6 måneder og er temmelig glad for den. Synes, den af god kvalitet og fedt med powerbanken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *