Ekslusivt til dig – få en luksus smart trolley fra Horizn Studios med hele 22% i rabat

Horizn Studios Smart trolley

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vores gode venner fra det Berlin baseret firma Horizn Studios, som laver smart rejsetilbehør, har givet os mulighed for at give dig adgang til hele 22% i rabat. Dette er ekslusivt for InsideFlyer læsere og ovenikøbet kan du vinde en gratis laptop case.

Vi præsenterede første gang Horizn Studios for 4 måneder siden, da vi havde lånt en Horizn Studios trolley, som var med på en weekendtur. Det blev til en anmeldelse af den her. Efterfølgende havde vi en konkurrence kørende, hvor du kunne vinde selvsamme trolley.

Her i starten af 2018, kan vi så forsætte og give dig mulighed for at købe en af deres kabine eller Check-In modeller med hele 22% i rabat, samt at du deltager i konkurrencen om 5 styk gratis laptop case.

Hvem er Horizn Studios?

Horizn Studios er som nævnt et Berlin baseret firma, som designer og laver smart rejsetilbehør. De fokuserer på at tilpasse produkterne til den digitale alder, således at du for eksempel altid har strøm med dig, da din trolley har et batteri indbygget (som kan tages ud ved behov). Batteriet er i samme stil som de bærbarer “battery banks” som du kender. Modellen i kufferten er et 10,000 mAh batteri og du kan derfor sagtens lade din smart phone og tablet op og så forsat have strøm tilbage.

Så let er det at lade sin smart phone eller tablet op med det indbyggede batteri og USB stik.

Horizn  Studios produkter er i dag alle godkendt af flyselskaberne – også i USA  ifølge Horizn Studios. Dertil kan du fjerne batteriet og dermed fungerer det på samme med med andre lignende produkter.

Designet er i fokus, så deres produkter ser både godt ud, og er samtidig lavet i materialer som er slidstærke og kan holde til den til tider hårde behandling vores trolleyer og kufferter kan blive udsat for.

Hvordan får jeg rabatten?

Indtil og med onsdag den 21. februar 2018, så kan InsideFlyers læsere udnytte den ekslusive mulighed for at få en rabat på hele 22%. Rabatten gælder på alle kabine og Check-In modellerne.

Du kan for eksempel købe denne Model M i sort med 22% i rabat.

For at få rabatten skal du bruge dette link, samt sikre dig at følgende rabatkode bliver indtastet i forbindelse med købet: HORIZNxIF22

Se alle trolleyerne her og husk at benytte rabatkoden ved køb

Sådan ser deres Trolley Model M ud når den er åben.

Hvordan vinder jeg en laptop case?

Når du bruger koden HORIZNxIF22 i forbindelse med købet, så får du automatisk et lod i konkurrencen om en af de fem gratis laptop case som der trækkes lod omkring.

Det er denne laptop case du kan vinde. Hvis du skulle købe den, så er prisen for den er €59,-.

Modellen du kan vinde er en Horizn Studios 13” Laptop Case fra deres nyeste Koenji Edition. Farven er i sort.

Hvad er betingelserne?

Dette tilbud er gældende fra den 15. februar 2018 og frem til den 21. februar 2018. Købet skal være fortaget inden for disse datoer for at du deltager i lodtrækningen. Rabatten gælder kun for de varer, som endnu ikke er nedsat. Der er kun et lod per kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *