Norwegian skrev historie i nat – og InsideFlyer var med

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians første rute til Sydamerika blev i går aftes skudt i gang, og her til middag landede det i Buenos Aires. 

Igennem natten har InsideFlyer været med om bord på Norwegians allerførste afgang til Sydamerika, som det eneste skandinaviske medie. Turen blev tilbagelagt på godt 14 timer, og er dermed Norwegians længste rute.

Men som om det ikke var verdenspræmierer nok, præsenterede Norwegian for første gang deres nye Premium Class på en helt fabriksny 787-9 der fløj sin første tur. Der blev virkelig kælet for detaljerne i at alle disse ting skulle gå op i en højere enhed, og det blev da også fejret med champagne og kage i gaten, ligesom der blev holdt taler, og fremvist et tangoshow inden passagererne fik lov til at gå ombord på flyet.

This slideshow requires JavaScript.

Den første afgang til Argentina var fuldt booket, og ifølge Norwegian selv, går billetsalget helt hæderligt – så måske vi kommer til at se flere ruter imellem Europa og Sydamerika med Norwegian? Ruter til São Paulo, Fortaleza og Cuzco ville i hvertfald være helt oplagt at tilføje. Uanset tegner det godt for Norwegians fremtid i Argentina, hvor de til november starter indenrigsflyvninger, med en flåde bestående af 6 Boeing 737-800 hvoraf den ene allerede er leveret, og holder i Buenos Aires.

 

Ruten på 14 timers flyvning (kilde: FlightRadar24)

 

Ruten på 11.374 km. Blev tilbagelagt uden den store turbulens, og der var et smil på alle passageres mund da de forlod flyet, hvilket vidner om at alle har haft en fantastisk tur. Også kabinepersonalet var ovenpå selv efter så lang en tur, og piloterne nævnte inden landing at de så frem til vandsaluten ved ankomst.

Og vandsalut fik vi, med sangen “Something just like this” af Coldplay brølende ud gennem højtalerne, blev vi budt velkommen til Argentina på allerbedste manér, i en vandbue fra to brandbiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *