Vind en luksus Horizn Trolley til en værdi af 2.200,- kroner her på InsideFlyer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu har du chancen for at vinde en luksus Horizn Trolley til en værdi af 2.200,- kroner her på InsideFlyer.

KONKURRENCEN ER SLUT…

For nylig delte vi en anmedelse af netop denne model, hvor vores tyske redaktør havde haft den med på en rejse og kom hjem med den besked om at dette var en god trolley. Takket være Horizn kan du nu vinde din helt egen Horizn trolley.

Horizn Trolley

Hvordan vinder du så den trolley?

Konkurrencen løber indtil den 26. oktober 2017 klokken 12:00 (CET).  For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

  • Send en mail til InsideFlyer (konkurrencen er slut og derfor er mailadressen fjernet) med WinHoriznStudiosInsideFlyerDK i emnelinjen – HUSK at oplyse os om dit fulde navn og adresse
  • Skriv en kommentar på vores Facebook post om hvorfor du gerne vil vinde denne trolley
  • Følg os på Instagram (hvis du har en konto)

Vi vil også opfordre til at du sender et like til Horizn’s Facebook side, som tak for at de udlodder en præmie. Der kan du også blive opdateret på deres nuværende og fremtidige produkter.

Du kan læse mere Horizn Cabin Trolley M på dette link.

Betingelserne

Vinderen af konkurrencen vil blive kontaktet inden for to uger fra konkurrencens afslutning. InsideFlyer tilmelder alle til vores nyhedsbrev, som kommer ud hver anden uge. Du kan til enhver en tid nemt afmelde dig dette. Der er intet købskrav for at deltage i konkurrencen og der er kun tilladt et lod per person. Konkurrencen slutter den 26. oktober 2017 klokken 12:00 (CET). InsideFlyer har ingen ansvar for mails, som ikke er modtaget og dermed ikke deltager i lodtrækningen.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *