Hotel Royal i Aarhus skifter forpagter til maj

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Bühlmann-koncernen udvider hotelporteføljen med overtagelse af historiske Hotel Royal i Aarhus.

På den anden side af et tilfredsstillende 2022 ser indehaverne af Bühlmann store muligheder i fortsat udvidelse af hotelporteføljen mod tilblivelsen af landsdækkende kæde af unikke hoteller med værtskab og gastronomi i højsædet. Denne gang med ikoniske Hotel Royal iAarhus Centrum, som fra 1. maj 2023 vil være på Bühlmanns hænder.

Hotelkoncernen Bühlmann, som driver hotel- og gastronomivirksomhed i Jylland med foreløbigt seks hoteller fordelt i Aalborg, Viborg, Aarhus og Holstebro har aldrig lagt skjul på, at ambitionsniveauet er højt og
vækstplanerne store. De er nu klar til yderligere udvidelse af hotelporteføjlen, denne gang med Aarhus ældste – det ikoniske Hotel Royal centralt placeret på Store Torv. Udvidelsen sker efter virksomheden de seneste år har konsolideret sig og arbejdet strategisk på at skabe et fundament, der er klar til vækst. Anemette Bühlmann, der driver Bühlmann-koncernen sammen med hendes mand Danni Bühlmann, fortæller:

Siden 2019 har vi udvidet med tre hoteller, og med et tilfredsstillende 2022 bag os samt stramt fokus på vores strategi, er vi nu klar til endnu en gang at smøge ærmerne op, og tage et hotel under vingerne. Vi er enormt beærede og stolte over at få lov til at drive et historisk vartegn, som Hotel Royal er i vores øjne.

Anemette Bühlmann, medejer af Bühlmann-koncernen.

Gennemgribende renovering og nye gastronomiske tiltag

Med overtagelsen af Royal er der til efteråret planlagt en gennemgribende renovering for et tocifret millionbeløb. ’

Royal er en historisk perle, som går tilbage til 1838. Den historie og de fortællinger som bor i væggene, ser vi som vores fornemmeste opgave at bevare, samtidig med, at vi vil give Royal den kærlighed og det løft, som det både fortjener og behøver. Der skal tilføres noget Bühlmann-DNA, og dermed også nye digitale og bæredygtige løsninger.

Danni Bühlmann, medejer af Bühlmann-koncernen.

Ud over renovering vil Bühlmann også sætte deres gastronomiske erfaring i spil, hvor de ser store muligheder i at løfte kvaliteten samt invitere byens lokale inden for i de unikke rammer til bl.a. champagnebrunch og
afternoon tea.

Konditoriet skal langt udenfor hotellet blive kendt som ekstraordinært kvalitetsmødested i både indretning, kvalificeret betjening og ikke mindst lokale og økologiske kvalitetsråvarer.

Danni Bühlmann, medejer af Bühlmann-koncernen.

Det 7. hotel

Missionen er klar. Bühlmann har de seneste år bygget et fundamentet til deres nuværende og kommende hoteller.

Fundamentet skal sikre, at gæsten oplever en exceptionel oplevelse af at være hjemmefra, når vedkommend besøger et Bühlmann-hotel. Samtidig er hotellerne unikke og skal kunne tilføje noget nyt til gæstens oplevelse af gastronomi, værtskab, design og grønne løsninger. Vi kommer ikke til at åbne ti ens hoteller – for netop det unikke er med til at gøre forskellen for gæstens oplevelse hos os.

Anemette Bühlmann, medejer af Bühlmann-koncernen.

Hotelporteføljen består i dag af herregården Scheelsminde i Aalborg, herregården Nørre Vosborg ved Holstebro, lufthavnshotellet Aalborg Airport Hotel, det nyrenoverede Pier 5 Hotel på Aalborg havnefront, det eksklusive boutiquehotel Villa Provence i Aarhus C og det nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg. Dermed bliver Hotel Royal det 7. hotel i rækken, og det andet i Aarhus C. Et historisk vartegn, som ifølge Bühlmann, på de rette hænder rummer uendelige muligheder for udvikling.

Læs om de 6 nuværende hoteller her.

Foto: Bühlmann/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *