a&o Hostels i Sydhavnen med 50 procent flere overnatninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nye tal viser, at belægningen på a&o Hostels i Sydhavnen voksede markant i 2022. Blandt andet fordi antallet af overnattende turister fra Norden samt Holland og Polen skød i vejret efter priskampagne.

Humøret er efter alt at dømme i top hos medarbejderne på a&o Hostels, Sydhavns Plads 4 i Sydhavnen. Ny opgørelse viser, at hostellet har fået markant forøget aktivitet.

Den gennemsnitlige værelsesbelægningsprocent voksede fra 53 i 2021 til 60 i 2022, oplyser a&o Hostels, og selvom det måske ikke lyder af så meget, så hoppede antallet af overnatninger samtidig fra 70.699 til 108.835.

En fremgang på over 50 procent.

Vi har mange grupperejsende, forretningsrejsende og almindelige turister, og en af grundene til, at de vælger at bo i Sydhavnen er så afgjort den centrale placering. Det sparer tid og er mere bæredygtigt, siger Sara Hansen hos a&o Hostels. Foto: a&o Hostels

Forventer tilsvarende vækst i 2023

Det er flotte tal, som vi er meget stolte af, og som i øvrigt afspejler den generelle vækst, hele a&o-koncernen oplevede i 2022. Og måske lidt mere til. Vores forventninger er, at antallet af overnatninger fortsætter med at stige i 2023.

Sara Hansen, der er salgsansvarlig hos a&o Hostels i Danmark.

Ifølge Sara Hansen hænger det stigende antal gæster og forventningerne til en fortsat fremgang sammen med flere tilrejsende skolegrupper, danske og udenlandske erhvervsfolk der for eksempel skal til konference eller forretningsmøde i hovedstaden samt masser af udenlandske turister.

Og så er Sydhavn populært, tilføjer hun, fordi det ligger tæt på centrum, og det er nemt at komme frem og tilbage med offentlig transport.

a&o Hostels på Sydhavns Plads 4 i Sydhavnen. Foto: a&o Hostels

Sænkede priser fik stor effekt

Herudover gennemførte a&o Hostels sidste år en prissammenligning af egne og konkurrenternes priser for overnatning for at teste sine priser, hvilket resulterede i, at a&o Hostels har valgt at justere sine priser ned. Det har især fået flere danskere, svenskere, hollændere og polakker til at booke et værelse hos a&o i Sydhavnen.

I øjeblikket får vi 20 procent flere bookinger end i 2019, som var a&o’s bedste år hidtil. Den tendens forventer vi fortsætter. Generelt tager rejsende godt imod den nye prisstrategi, der gør det økonomisk mere attraktivt at rejse til København, siger Sara Hansen.

Sara Hansen, der er salgsansvarlig hos a&o Hostels i Danmark. Foto: a&o Hostels

a&o i Sydhavnen arbejder i den kommende tid videre med andre initiativer, der skal sikre øget tilgang af gæster.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *