Hoteldirektør til det nye Comwell hotel i Horsens er på plads

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Når Comwell ved årsskiftet overtager driften af Bygholm Park i Horsens, bliver det med en intern mand ved roret.

Den 1. januar 2023 overtager Comwell driften af det nuværende Scandic Bygholm Park i Horsens, og til at stå i spidsen for den forretning har Comwell valgt én fra egne rækker, nemlig den nuværende hoteldirektør for Comwell Kellers Park, Frederik Jelstrup.

Frederik Jelstrup, hoteldirektør på Comwell Bygholm Park. Foto: Comwell Hotels / PR

Med sine lidt over 20 år i Comwell er det en erfaren profil, vi sætter i spidsen for Bygholm Park. Frederik kommer med en stærk F&B baggrund, der skal bidrage til arbejdet med at udvikle nye koncepter og skabe lækre spiseoplevelser for vores gæster, sammen med den øvrige organisation. Derudover har Frederik stor erfaring med renoveringsprojekter, hvilket er en styrke i forhold til de markante renoveringsplaner vi har lagt for Bygholm Park.

Peter Schelde, koncernchef i Comwell Hotels

Lang karriere i Comwell Hotels

Frederik Jelstrup er udlært tjener og har senere taget en diplomuddannelse i Service Management med fokus på hoteldrift. Han begyndte sin karriere i Comwell i 2000 som restaurantchef på Comwell Middelfart. I 2008 var han som restaurantchef med til at åbne Comwell Kellers Park, hvorefter han i 2011 rykkede til Comwell Kongebrogaarden som hotelchef. Godt halvandet år senere overtog han rollen som hotelchef på Comwell Middelfart, inden han i 2017 kom til Comwell Kellers Park som hoteldirektør. Sideløbende med sin rolle som hoteldirektør har Frederik et ansvar på tværs af Comwell koncernen som F&B ansvarlig.

Jeg ser utrolig meget frem til min nye rolle som hoteldirektør på Bygholm Park og til at blive en del af det lokale erhvervsliv i Horsens. Det er en spændende forretning med mange muligheder, som jeg glæder mig til at udvikle sammen med den øvrige organisation. Og så er Horsens en by i stor udvikling, og jeg glæder mig derfor til at kunne åbne dørene op for et renoveret og opdateret Bygholm Park, som både byder på mødefaciliteter, værelser og gode muligheder for at holde fester.

Frederik Jelstrup, hoteldirektør på Comwell Bygholm Park.

Forsidefoto: Comwell Bygholm Park – Comwell Hotels / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *