Hvilke aktive rejse deals er der lige nu?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Da der er godt gang i nytårsudsalget for mange flyselskaber, så har vi samlet nogle af de væsentlige her for at give dig et overblik. Der er gode priser at hente på både Asien, USA og Europa.

Vi starter i den hjemlige andedam med SAS. De startede i går deres nytårsudsalg med deres kampagne “Right now, Travelers’ deals”:

Singapore Airlines er altid noget at holde øje med. Deres service er fantastisk på alle klasser og de flyver nu dagligt fra København med en ny Airbus A350-900. De har lige nu ret gode priser i deres “Early Bird” kampagne på især deres Premium Economy billetter:

Norwegian fik startet deres nytårudsalg lidt tidligere og der kan du finde billetter fra 199,- kroner i Europa og kun 916,- kroner på USA rejser:Er du på udkig efter nok de billigste flybilletter, så er easyJet også i gang med deres nytårsudsalg. De lover op til 20% rabat på deres flybilletter og vi har fundet priser helt ned til 64,- kroner.

Super billige Business Class billetter kan du også finde. Star Alliance flyselskaberne Lufthansa og SWISS tilbyder Business Class billetter til blandt andet Bangkok. De kan findes helt ned til 8.100,- kroner for en returbillet og 17-18 timers business class luksus i luften og lounger på jorden:

Forsidefoto: Jumpstory

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *