Rejse Deal: Business Class til Bangkok for 8.115,- kroner med Star Alliance

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dette er årets sidste rejse deal, som vi skriver om på InsideFlyer. Men selvom det er tæt på nytårsaften skal du ikke snydes for en rigtig god rejse deal i Business Class.

Du kan rejse med for eksempel SWISS og Lufthansa til Bangkok fra Oslo for kun 8.115,- kroner. Det giver dig godt 18 timer i Business Class for en pris, som normalt er prisen for en billet til Premium Economy (se for eksempel Singapore Airlines udsalgspriser her).

Det ser ud til at du kan booke helt hen til over sommeren og frem til september 2020. Vi har også fundet gode priser i april, maj og juni måned. Så der er godt muligheder for både en forårstud, en sommerferie eller en efterårsferie bestilt, hvor du kan rejse i stil.

Eksempel på rejse

Vi har kigget på flere datoer og der er mange muligheder for at komme afsted. Vores eksempel er i maj måned, hvor du rejser med en kombination af netop SWISS på udrejsen og Lufthansa på hjemrejsen. Vores eksempel er en smule dyrere, men har en kortere samlede rejsetid i forhold til de billigste eksempler.

Du finder vores søgning her.Så sikre dig en ferie i det nye år med denne rejse deal.

Kilde: Tak til Casper og God Save The Points for tippet

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *