Ikke kun fly der laver billeder i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flere gange har vi vist billeder af fly, som har tegnet billeder i luften, men nu viser det sig at skibene også vil være med. I hvert fald har en redningsbåd tegnet en stor gavepakke med den rute de valgte.

Vi har set mange eksempler gennem tiden, hvor fly har tegnet billeder og skrevet ord via den valgte rute. Sidste eksempel var da SAS sendte deres sidste Boeing 737-600 på pension. Der havde piloterne valgt følgende rute:

På vejen mellem Stockholm og Oslo var der et low pass i København og der blev skrevet “600” omkring Skagen. Kilde: FlightRadar24

Et andet eksempel er da flyselskabet El Al sagde farvel til deres sidste Boeing 747 ved at lave en stor tegning af netop en Boeing 747 på himmelen:

Men skibene vil også være med

På hjemmesiden MarineTraffic.com kan du på samme måde som på FlightRadar24 følge skibenes rute.

Mandskabet på en norsk redningsbåd valgte at lave Norges største julegave ved at sejle en bestemt rute i en times tid. Derved lavede de denne tegning med deres rute:

Rute lavet af et norsk redningsskib – kilde: MarineTraffic

Kender du til andre fly eller skibe som har lavet tegninger eller tekst?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *