Hvordan London Heathrow kunne komme til at se ud…

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er rimeligt at sige, at de fleste rejsende ikke har et specielt behageligt forhold til London Heathrow. Mange frekvente rejsende vil have oplevet på et eller andet tidspunkt en forsinkelse i Heathrow. De rejsende som ikke rejser ofte gennem Heathrow, har oplevet lufthavnen som et forvirrende rejsemiljø.

På det seneste har der været snak om, hvorvidt Heathrow bør udvides eller ej. Heathrow er et af de mest udskældte steder i hele UK, især når det gælder IT nedbrud som specielt sker i sommerferien.

Men se hvordan Heathrow kan transformeres:

1

En fantastisk oase af ro, glas og grønne områder med naturligt lys. En pro-ekspansions lobby udgav for nylig en salgs video omkring ovenstående planer: “It’s time for Heathrow “, som ser lovende og imponerende ud.

Nogle af påstandende er måske lidt overestimerede i form af, at der vil blive skabt 180.000 nye jobs samt generere £ 211 milliarder. Udvidelsen vil sikre Storbritanniens fremtid.

Uden at komme ind i en diskussion (jeg kender ikke nok til emnet), drømmer jeg om at Britiske lufthavne kunne være lidt ligesom Changi i Singapore:

2

Singapore Changi lufthavn – “Jewel”, skal åbne i 2018,

End Heathrow er lige nu:

3

Heathrow.

Men hvad er drømmende værd, da ex transport ministeren Theresa Villiers, for nylig udtalte, at udvidelsen af Heathrow aldrig kommer til at ske. Uanset fordele og ulemper ved de forskellige scenarier for yderlige UK kapacitet, tvivler jeg på, at vi får set nogen signifikant forandring i nærmeste fremtid på i Heathrow på dette område.

 

Denne artikel er oprindeligt udgivet på insideflyer.co.uk af Joe DeeneyHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *