Sådan kan du besøge dele af Kina uden et visum

Kina transit visum

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du nogensinde har tænkt på at besøge Kina, er du måske blevet skræmt af processen omkring ansøgning af visum. Jeg er bestemt ikke fan af at skulle ansøge om noget form for turist visum på forhånd – jeg ved, at flere andre er enige med mig.

Udover den tid og de kræfter, der er involveret, kan omkostningerne også løbe op. For eksempel, tag et kig på de gældende gebyrer, der bliver opkrævet af China Visa Application Center i København – mere end 1230 kr., hvis der ansøges per post! Og – så vidt jeg ved, er det kun muligt at søge visum (med flere mulige indrejser), der er gældende i op til et år. Så det er ikke muligt at søge et visum gældende 5 eller 10 år og lade det være ved det.

Heldigvis er der en anden metode til at besøge Kina, uden at være i besiddelse af et almindeligt turist visum. Denne metode involverer en ansøgning om et 72 (eller lejlighedsvist 144) timer transit visum ved ankomst til Kina.

Betingelser for transit visum ved ankomst

Først og fremmest skal du rejse på et pas udstedt af et de følgende 51 lande:

 • 24 Schengen lande: Danmark, Belgien, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Island, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn eller Østrig
 • 13 øvrige Europæiske lande: Albanien, Bosnien-Herzegovina, Bulgarien, Cypern, Irland, Kroatien, Makedonien, Montenegro, Rumænien, Rusland, Serbien, Storbritannien eller Ukraine
 • 6 Amerikanske lande: Argentina, Brasilien, Canada, Chile, Mexico eller USA
 • 2 Oceaniske lande: Australien eller New Zealand
 • 6 Asiatiske lande: Brunei, De Forenede Arabiske Emirater, Japan, Korea, Qatar eller Singapore

Du skal også ankomme med fly til en af disse kinesiske byer:

 • Shanghai, Beijing, Guangzhou, Chengdu, Chongqing, Harbin, Shenyang, Dalian, Xian, Guilin, Kunming, Wuhan, Xiamen, Tianjin, Qingdao eller Hangzhou

Du skal være i besiddelse af en bekræftet flybillet ud af Kina til et tredje land (Hong Kong, Macau og Taiwan er brugbare, da de regnes for selvstændige lande på trods af den åbenlyse konflikt med landets ”Et Kina politik”) indenfor perioden af dit transit visum. Det er vigtigt at medbringe et print af din flybillet. Det er også essentielt at booke en direkte, non-stop flyvning til dette tredje land (fra den by hvor du er landet i Kina).

Ved ankomst til Kina skal du kigge efter et skilt/en skranke, der ser ud som denne, før du går videre til de almindelige skranker med paskontrol:

Kina transit visum

Detaljer du skal have i tankerne

 • Transit visum på 144 timer er kun tilgængelig i Shanghai, Jiangsu, Zhejiang (begge nær Shanghai) og Guangzhou (nær Hong Kong). De andre lufthavne nævnt ovenfor kan kun tilbyde et 72 timer transit visum.
 • Visummet er faktisk gyldigt indtil midnat på den dag, hvor det udløber. For eksempel, hvis du ankommer til Shanghais Pudong lufthavn kl. 07:00 den 1. april, har du indtil kl. 23:59 den 7. april til at forlade Kina.
 • Du kan ikke forlade ankomstregionen. Dette udelukker ting som:
  • Flyve til Beijing, tage toget til Shanghai og flyve derfra.
  • Flyve til Shanghai og rejse rundt i landet i løbet af de 6 dages ”transit”.
  • Booke en mellemlanding (ej heller et fly, der mellemlander for derefter at forsætte til en anden kinesisk by). Det er derfor ikke muligt at flyve til f.eks. Beijing og videre til Shanghai for at ansøge om transit visum der.
  • Booke turen ud af Kina via en anden kinesisk by – f.eks. Xian via Beijing til Soul.
  • At spekulere i at omgå reglerne! Hotellet vil tjekke dit pas for et gyldigt visum for at sikre, at du har et lovligt ophold.
 • Din videre forbindelse behøver ikke at være på samme billet.
  • Det er altså ikke noget problem at flyve med SAS til Shanghai og derfra videre med til f.eks. Japan eller Hong Kong med JAL eller Cathay.
 • Tredje land reglen er afgørende; ellers vil det ikke blive opfattet som transit. Du kan ikke flyve fra København til Shanghai og tilbage igen. Ej heller vil en regional rejse (fra Hong Kong til Guangzhou og tilbage til Hong Kong) gælde. Men en Madrid (Spanien) til Shanghai og videre til London (UK) vil fint gælde (selvom opgaven med at forklare sig overfor flyselskaberne er mere kompliceret).
 • Jeg har ikke fundet noget, der specifikt forhindrer en dagtur fra Kina til et tredje land og tilbage igen for at nulstille dit 72/144 times ur, men jeg vil ikke tilråde at man så åbenlyst forsøger at udnytte transit visum systemet for at forlænge opholdet i Kina.

Når alt virker som det skal, burde du ende op med et indrejse stempel, der ser sådan her ud:

Kina transit visum

Et par nyttige værktøjer

For en god ordens skyld, jeg har ikke nævnt et par enkelte undtagelser til ”kan ikke forlade regionen” reglen. Du kan læse mere omkring dem her på et halv-officielt turist website.

Transit visum reglen er velkendt rundt omkring i Asien. Men sandsynligvis vil ikke alt tjek-ind personale i Europa eller USA være ligeså bekendt med reglen. Hvis du møder modstand, så bed dem (eller en supervisor) om at slå op i ”Timatic”, IATAs opslagsværk for visum regler. Hvis du vil ankomme til lufthavnen med dokumentation, har vi fundet to gratis tjenester, der kan lave opslag i ”Timatic”. Husk blot at sætte en endelig destination som f.eks. Hong Kong, Tokyo, Seoul o.s.v. med en forbindelse i Shanghai, Beijing osv.

Som en afsluttende bemærkning – prøv ikke at booke en returbillet til Kina, hvis du påtænker at benytte  ”transit visum ved ankomst” reglen. Selv om en returbillet København-Beijing og en separat billet fra Beijing til Seoul ville bevise, at du påtænker at være i transit, vil du så virkelig bruge timer på at argumentere med personale fra flyselskabet? Nej, vel…  Book dem separat og så kan du i princippet få 6 dage i Kina på vej ud og endnu 6 dage på vej hjem.

Oprindeligt udgivet af Craig Sowerby på InsideFlyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

 1. Ny direkte flyrute til Kina - Sichuan Airlines åbnede i dag en ny flyrute mellem København og Chengdu i Kina - InsideFlyer DK siger

  […] Skal du rejse videre fra Chengdu til et tredje land, har du mulighed for at besøge Chengdu ved at få et gratis 24/144 timers visum ved ankomsten til Chengdu lufthavn. Du følger skiltene til ”24/144 hours visa free counter”. I flyet skal du have udfyldt både Arrival og Departure kort. Ved skranken udfylder du nu et blåt/hvidt Arrival Card til visum og får derefter stemplet et visum i dit pas. Læs relateret artikel her. […]

Kommentarer

 1. Mette Østerby siger

  Hej
  Jeg vil gerne have et transit ophold i Shanghai. Flyver fra Europa og slut destinationen er Sydkorea. Jeg vil gerne bestille to separate billetter – En retur billet: Europa-Shanghai og en separat returbillet: Shanghai-Seoul. Men vil man så være i transit? Du skriver:

  “Som en afsluttende bemærkning – prøv ikke at booke en returbillet til Kina, hvis du påtænker at benytte ”transit visum ved ankomst” reglen. Selv om en returbillet København-Beijing og en separat billet fra Beijing til Seoul ville bevise, at du påtænker at være i transit, vil du så virkelig bruge timer på at argumentere med personale fra flyselskabet? Nej, vel… Book dem separat og så kan du i princippet få 6 dage i Kina på vej ud og endnu 6 dage på vej hjem.”

  Og her læser jeg det som om at du fraråder at købe separate billetter for at undgå bøvl med flyselskaberne – men i sidste linje anbefaler du at købe dem separat? Hvad søren skal man regne med? Man får jo ikke meget hjælp ved visum firmaerne da de ikke tjener penge på en. Bliver ikke klogere på Kinas hjemmeside – andet end at transit er ok men ikke hvordan papirerne skal være.

  Ser meget frem til dit svar!

  Hilsen Mette

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Mette,

   Jeg kan godt forstå den sidste del forvirrer lidt 🙂

   I bund og grund er problemet at du ved at have en retur billet til fx. Shanghai med et flyselskab og så en anden reetur billet ud af Shanghai og til fx. Sydkorea, så skal du i afgangslufthavnen (København) skulle kunne dokumentere at du er i transit og dermed ansøger om et transitvisa ved ankomst til Shanghai. Dette var især i starten en prøvelse – det er blevet bedre, men det bedste er klart at booke det på samme billet (PNR nummer), da denne problemstilling så undgåes. Et side som Google Flights (www.google.dk/flights) vil kunne hjælpe med at sætte sådanne en multi-city rejse på som så vil hedde:

   1: København – Shanghai
   2: Shanghai – Sydkorea
   3. Sydkorea – Shanghai
   4. Shanghai – København

   Hvis du vil være sikker, så ring til flyselskabet inden booking og hør dem ad, hvordan de vil forholde sig med to seperate billetter – eller endnu bedre skriv til dem, da du så har svaret på skrift, hvis der skulle opstå problemer i lufthavnen.

   Det vigtigste er at du kan bevise at du er i transit og dermed kan få et transitvisa. Derfor er det nemmest på en samlet billet. Et er det mulige – noget andet er hvordan det praktisk bliver håndhævet.

   Hilsen
   Henrik

 2. Steffen siger

  Hej

  Vi er gruppe på 10 som skal til Nordkorea over sommeren.
  Vi lander d. 21 juli(ca kl 06:00 om morgen) i Beijing og flyver videre til Nordkorea d. 23 juli.
  Vi flyver retur fra Nordkorea d. 28 og helt hjem d. 29 juli. Vi flyver ind og ud af kina via den samme lufthavn alle gange.

  Kan vi klare os med et transitvisum til denne rejse?( vi har naturligvis et seperat visum til Nordkorea) Og er det korrekt forsåtet at et transitvisum udstedt i Beijing kun gælder 72 timer, modsat 144 hvis det er udstedet i feks shanghai?

  Er det korrekt forstået at vi ikke skal fortage os nogen inden afrejse i forhold til et transitvisum men at det afhentes i Beijing lufthavn.

  vh

  Steffen

 3. Leif Kruse siger

  Jeg skal på krydstogt fra kina og til singapore , dagen efter jeg ankommer til kina skal jeg have et visum

 4. Camilla Lindø siger

  Hej Henrik,

  Jeg har en flybooking der hedder,

  1 .København –> Shanghai
  2. Shanghai –> Nagoya
  3. Toyko –> København

  Jeg opholder mig i Shanghai fra d. 17 Oktober til d. 22 Oktober, men jeg er ikke klar over om jeg falder ind i kategorien, hvor jeg kan få et 144 timers visum. Jeg har kontaktet forskellige rejseselskaber, udenrigsministeriet og ambassaden, men uden held, da ingen af disse var familiære med reglerne, andet end der er oplyst på hjemmesiderne.
  Jeg vil så nødigt stå og ikke kunne komme ind i Kina pga. Visum. Så derfor vil jeg høre dig, om du mener dette 144 timers visum ville være en mulighed eller ej.

  Mvh

  Camilla Lindø

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Camila,

   Ud fra reglerne beskrevet i følgende link, så burde du kunne klare dig med et turistvisa: https://www.travelchinaguide.com/embassy/visa/free-transit-144hour.htm

   Din rejse plan ligner præcist den som beskrives i linket. De er et rejsebureau, men kender til reglerne. De har en Q&A som kan bruges.

   Du kan også skrive til dem og se om de vil svarer på dit spørgsmål:

   https://www.travelchinaguide.com/contact_us.htm

   Her kan du også spørge om den specifikke rejseplan og sikre jer dette.

   Skal I være 100% sikker, så vil jeg anbefale at du igen kontakter den kinesiske ambasade i København for at få det verificeret. Reglerne kan ændre sig hurtigt og de burde kende til dem og kan rådgive.

   Hilsen
   Henrik

 5. Lars G siger

  Halløj

  Jeg skal på Canton Fair , og vil gerne rejse transit

  Jeg har en billet fra fra Las Vegas via Beijin til Guangzhau. jeg skal være 2 dage på Udstillinge og derefter videre til Hong kong ….. kan jeg bruge en seperat billet til Hong KOng .. eller skal den være sammenhængede med den første billet

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Lars,

   Jeg er ikke sikker på at jeg kan give et klart svar. Grunden er at du som sådan ikke er i transit i Kina, da du rejser fra en by til en anden, før du rejser videre til Hong Kong.

   Derfor er jeg usikker på om du overholder kravene.

   Mit forslag er at skrive til følgende firma, som er et rejsebureau. Men de svarer på spørgsmål omkring transit visa:
   https://www.travelchinaguide.com/contact_us.htm

   Her kan du også spørge om den specifikke rejseplan og sikre dig dette.

   Skal I være 100% sikker, så vil jeg også anbefale at du kontakter den kinesiske ambasade i København for at få det verificeret. Reglerne kan ændre sig hurtigt og de burde kende til dem og kan rådgive.

   Hilsen
   Henrik

 6. Charlotte siger

  Hej HenriK,
  Det er fantastisk at jeg kan skrive med spørgsmål til dig, da jeg er lidt forvirret over reglerne.
  Kan jeg flyve til HK for et møde ved lufthavnen, hvor jeg lander tirsdag formiddag med afgang videre til Beijing samme aften på 72 timer reglen, hvor jeg bliver i Beijing til fredag morgen? Mit egentlige spørgsmål er egentlig om jeg skal overnatte i det 3. land, jeg flyver til for at overholde 72 timer reglen eller jeg blot kan være i transit inden jeg returnerer til København?
  På forhånd tusind tak for hjælpen.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Charlotte,
   Din rejseplan er lidt mere avanceret. Men Hong Kong burde ifølge reglerne tælle som tredie land. Derfor burde du også kunne få gavn af et gratis turist visa når du lander i Beijing.
   Du burde ikke skulle overnatte der for at det gælder. Jeg har selv en tur til Oktober, hvor vi kun er i Beijing i 12 timers tid og der forventer vi også at benytte muligheden for et gratis turist visa.
   Som vi tolker reglerne og som de også bruges, så er det vigtigste krav at du er i transit på en bekræftet billet videre ud af Kina.

   Husk at nævne det ved check ind at du ønsker at benytte dig af et gratis turist visa.

   Skal I være 100% sikker, så vil jeg også anbefale at du kontakter den kinesiske ambasade i København for at få det verificeret. Reglerne kan ændre sig hurtigt og de burde kende til dem og kan rådgive.

   Hilsen
   Henrik

 7. Joan Riis Hass siger

  Jeg rejser med min familie til Thailand til december og kan på nuværende købe en billet med mellemlanding i Peking. Så det du siger er at jeg kan få et transit visum så vi kan komme ud og se lidt i stedet for at sidde i lufthavnen, er det korrekt? Koster det noget og er det i lufthavnen at man kan få det? Ville blive rigtig glad for svar, på forhånd tak 🙂

  Mvh Joan

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Joan,
   I udgangspunktet er svaret ja. Der er dog flere krav som skal være i orden for at man kan få et gratis turist visa ved ankomst til Kina.
   Overordnet set så skal man komme uden for Kina og kun lande i en godkendt by i Kina, hvor man så er i transit indtil man rejser ud af Kina igen. Så en rejse fra CPH-PEK-BKK hvor du har xx timer i Beijing vil i udgangspunktet give afgang til et gratis turist visa.

   Læs om reglerne her: https://www.travelchinaguide.com/embassy/visa/free-72hour/

   Mit forslag er at skrive til følgende firma, som er et rejsebureau. Men de svarer på spørgsmål omkring transit visa:
   https://www.travelchinaguide.com/contact_us.htm

   Her kan du også spørge om den specifikke rejseplan og sikre dig dette.

   Skal I være 100% sikker, så vil jeg også anbefale at du kontakter den kinesiske ambasade i København for at få det verificeret. Reglerne kan ændre sig hurtigt og de burde kende til dem og kan rådgive.

   Hilsen
   Henrik

 8. Peter G. Nielsen siger

  Hej
  Vi skal til Vietnam til jan. Direkte KBH / HANOI. Efter 14 dg vil vi flyve til Hongkong og tage færgen til Chu Hai i Kina (1t) for at besøge min søn. Efter 5 dg sejle retur til HongKong og hjem til KBH.
  Kan jeg få et transitvisium ved ank ti Chu Hai? Vh Peter

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Peter,
   Umiddelbart er svaret nej, da Chu Hai (Hong Kong) ikke er blandt de byer som tilbyder transitvisa ved ankomst. Det er kun byerne Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Liaoning, Beijing, Tianjin og Hebei som tilbyder et 144 timers visa ved ankomst. Faktisk ses Hong Kong i nogle tilfælde som et lovligt transitland uden for Kina.
   For at være helt sikker så ville jeg spørge på den kinesiske ambasade, men tror svaret er at det ikke er muligt.
   Hilsen
   Henrik

 9. Hella siger

  Hej,
  Vi flyver med SAS SK995 fra CPH 4/5-2019 og ankommer terminal 3 Beijing 5/5 – skal efter 5t videre fra samme terminal 3 Beijing MED Asiana Airlines OZ316 til Busan i Korea… på turen retur ankommer vi fra Seoul 23/5 med Asiana OZ3355 til terminal 3 Beijing – skal her også efter 5t videre fra samme terminal 3 Beijing til CPH med SAS SK996.
  – Jeg har nu hørt både at det ikke er nødvendigt med VISA og at det er… hvad siger du ?… SKAL vi have VISA/TRANSIT VISA eller ej ?
  Hilsen pft. den forvirrede…

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Du skal kun bruge et transitvisa, hvis du/I vil forlade lufthavnen. Med kun 5 timer, så formoder jeg ikke det er interessant og derfor skal du/I ikke have noget transitvisa.
   I skal bare blive i lufthavnen og vente på jeres næste afgang. Blot sikre at jeres bagage checkes ind til den endelige destination som normalt.
   Hilsen
   Henrik

 10. Trine siger

  Hej
  Jeg vil høre om vi kan forlade Chengdu lufthavn fra vi lander kl 7:10 til ca 23:00 samme dag hvor flyver igen kl 02:00.? Er det der muligt at bede om et gratis turistvisum og tage ud af lufthavnen for at se lidt andet de 18 timer vi skal vente?
  Mvh Trine

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Trine,
   Det kommer an på hvor I skal flyve hen fra Chengdu. Er det til en anden kinesisk lufthavn er svaret nej, men er det i transit til et andet land, så kan du godt få et gratis turisvisum ved ankomst.
   Mvh
   Henrik

 11. Anders Kristensen siger

  Vi er et par der i juli rejser med fly til Pyongyang i Nordkorea via Beijing med en overnatning i Beijing på udturen og hjem igen med en overnatning på hjemvejen ad samme rute. Vi har bekræftet flybilletter hele vejen ud og hjem med SAS og Air Koryo. Kan man få visumfri transit i Beijing ud og hjem i dette tilfælde? I det kinesiske visumcenter oplyste en mand mig forleden, at vi kun kan rejse visumfrit, hvis hjemrejsen går via et andet land end Kina, men at reglerne er ved at blive lavet om. Det blev jeg ikke klogere af. Kan nogen hjælpe med at svare gøre os klogere på dette spørgsmål?

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Anders,

   I udgangspunktet er svaret ja. Der er dog flere krav som skal være i orden for at man kan få et gratis turist visa ved ankomst til Kina.

   Overordnet set så skal man komme uden for Kina og kun lande i en godkendt by i Kina, hvor man så er i transit indtil man rejser ud af Kina igen. Så en rejse fra København til Pyongyang via Beijing, hvor du har overnatning i Beijing vil i udgangspunktet give adgang til et gratis turist visa. Men lige med rejser til netop der er ikke “almindeligt”. Du skal i hvert fald huske på at sikre at I har alle kopier fra jeres DPRK visa med. Det bedste jeg tænker er at få Air Koryo eller det rejsebureau som har booket den del til at bekræfte at det gælder for både ud- og hjemrejse. Som jeg læser det burde det ikke være et problem.

   Læs om reglerne her: https://www.travelchinaguide.com/embassy/visa/free-72hour/

   Mit forslag er at skrive til følgende firma, som er et rejsebureau. Men de svarer på spørgsmål omkring transit visa:
   https://www.travelchinaguide.com/contact_us.htm

   Her kan du også spørge om den specifikke rejseplan og sikre dig dette.

   Skal I være 100% sikker, så vil jeg også anbefale at du igen kontakter den kinesiske ambassade i København for at få det verificeret. Reglerne kan ændre sig hurtigt og de burde kende til dem og kan rådgive. Jeg tænker også at vil I principelt være helt sikre, så få lavet et rigtig visa til Kina, så I er helt sikre på både ud- og hjemturen. Grunden er at det også tager noget tid i Beijing Lufthavn for at få udstedt det gratis turist visa. Sidste gang tog det mig 45 minutter og jeg har ventet i tæt på 1 1/2 time tidligere. Den ventetid “koster” også lidt.

 12. hans martin risgaard højmark siger

  hej

  har tænkt at rejse til kina for fabriksbesøg, tænkte rejse til Hong kong og rejse ind til forskellige steder(3 stk) og tilbage til hong Kong

  kan det lade sig gøre?

  Mvh
  Hans

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Det tæller nok desværre ikke ud fra det jeg læser. Hong Kong er ikke en del af Kina i den forstand. For at det gælder så skal du ind via en af de kinesiske byer som er med i aftalen og så videre ud af Kina til fx. Hong Kong – så samme vej tilbage igen.
   Mvh
   Henrik

 13. Sefer siger

  Hej.
  Jeg vil flyve med Air China til Hongkong i 2 uger. Turen er Cph- Bejing – Hongkong. Jeg vil høre om det bliver noget problem i Bejing Lufthavnen. Så vidt jeg vil Hongkong kræver ikke visum til Danskpas.
  Mvh
  Sefer

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej,
   Hong Kong giver dig turist visum ved ankomst. Så det er ikke noget problem. Hong Kong er også betragtet som “uden for Kina” og derfor burde du kunne søge transitvisa i Beijing.
   Mvh
   InsideFlyer

 14. Sonja Dubgaard siger

  Hej.
  Jeg påtænker at flyve fra København til Bangkok. Lige pt ka jeg få billige billetter – dog med mellemlanding i Beijing. Her skal vi vente 14 timer inden næste fly. Kan vi komme ud på transitvisum? Kan vi nå at se noget i nærheden på de 14 timer (12 så vi er sikker på at komme med flyveren igen)
  Mvh Sonja

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Sonja,
   I kan med sådanne billet sagtens få et turistvisa i Beijing til at forlade lufthavnen. I skal dog være opmærksom at der kan være ganske meget kø til at få et turistvisa, samt selve paskontrollen ud af lufthavnen. Så jeg vil sige at I kan få 6-8 timer effektivt at se – alt efter kø.
   Men planlægger I det godt og har transporten på plads kan I sagtens se et par af de centrale ting i Beijing som den Forbudte By eller Himmelske Fredsplads.
   Vær opmærksom på hvilken lufthavn I skal flyve til (nye eller gamle). Det tager i taxi mellem 40-60 minutter at komme til Beijing centrum fra den gamle lufthavn. Der er også Airport Express Line train som tager 20-25 minutter.
   Jeg ville helt sikkert sørge for at være retur i lufthavnen igen 3 timer før afgang.
   Så det er muligt, men planlægning og eventuel bestil en bil hjemmefra så I ikke skal bruge tid på dette når I kommer frem. Bejing er nem at komme rundt i og ikke så trafikslem som mange andre byer.
   Stil eventuelle spørgsmål i denne tråd og få hjælp fra folk der har været der før: https://insideflyer.dk/forums/threads/beijing-tips-og-hj%C3%A6lp.4601/
   Hilsen
   InsideFlyer

 15. Grethe Wichmand Jensen siger

  Hej min kæreste og mig skal til Kina Shanghai lufthavnen. Og videre til et hotel fra d. 11 februar til d. 14 hvor vi skal videre med krydstogt. Vi har prøvet at søge 144 timers visa men kan ikke komme længere end til datoen hvor den bliver tom. Hvad kan jeg gøre for at få den QR kode. Håber i kan hjælpe. Mvh Grethe Wichmand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *