Hvordan man undgår at Avios og andre miles udløber

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Udløbne miles og point er noget, som folk der ikke rejser ofte oplever. En gratis app giver mulighed for at holde pointene i live hos nogle selskaber.

Loyalitetsprogrammer er indrettet mod at man er loyal overfor mange flyselskaber og hotelkæder. Derfor udløber optjeningen, hvis man ikke er loyal nok.

Det kan ske på tre måder:

  1. Miles/point udløber efter en periode uden aktivitet. Der gælder f.eks. Air France Flying Blue
  2. Miles/point udløber efter en fastlagt periode periode (ofte tre år). Der gælder f.eks. SAS Eurobonus, Lufthansa Miles & More og Singapore Airlines Krisflyer.
  3. Miles/point udløber ikke, hvis man beholder sin elitestaus. F.eks. EuroBonus Diamant

Mange af insideflyers brugere holder sikkert skarpt øje med deres point, mens andre har svært ved at holde deres optjening i live. For disse brugere er der nu en gratis redning på vej, hvor man ikke behøver købe en flyrejse, booke et hotel eller betale for point. I det mindste for de programmer, hvor optjeningen ikke forsvinder efter en inaktiv periode.

Mileslife er en app fra Singapore, der ligner lidt Groupon. Man kan optjene nogle miles ved at booke restauranter, hoteller eller lignende. Desværre gælder dette kun for Kina (inkl. Hong Kong) og Bangkok.

Er det gratis?

Hvis man klikker på Account-knappen i det nederste højre hjørne af appen, vil man se “Check-in Bonus”. Hvis man laver en check-in i syv på hinanden følgende dage, så vil man modtage et tilfældigt antal miles.

 

 

At lave en check-in i syv dage er lettere sagt end gjort, da man jo skal tage hensyn til Singapores tidzone, som er GMT+8. Singapore har ikke sommertid.

Hvilke miles kan man optjene

Den gode ting, hvis man kun samler Avios en gang imellem er, at både British Airways Executive Club og Iberia Plus er Mileslife partnere.

Miles & More og Singapore Krisflyer er også populære blandt danske rejsende, men de har en hård udløbsdato, så her vil det ikke hjælpe særlig meget at optjene nogle få miles mere.

Det er også værd, at notere at United Mileage Plus er en partner. Eftersom United har en aktivitetsbaseret udløbspolicy, så er det en perfekt måde, at undgå at ens United miles udløber.

Mileslife tilbyder også noget de kalder Mileslife Health, hvilket er et tilbud om flere miles baseret på det antal skridt man går på en dag eller uge. Jeg har ikke selv prøvet det.

Hvis man er på udkig efter en gratis måde at holde en række bonusprogrammer i live, så er Mileslife en mulighed.

Oprindelig skrevet af Craig Sowerby til vores søstermedie insideflyer.co.uk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *