Iberia tester digitale aviser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Iberia følger i fodsporene af mange hotelkæder og flyselskaber og starter nu også en test med digitale aviser og tidsskrifter. Med PressReader appen kan Iberia-rejsende downloade tusindvis af magasiner og aviser til at læse under flyvningen.

Det spanske selskab giver endnu ikke alle rejsende adgang til den nye app. I den næste fase bliver den separate app integreret i Iberia appen.

Iberia Plus

Medlemmer af loyalitetsprogrammet Iberia Plus kan under deres booking angive, at de ønsker at gøre brug af den digitale avis og magasin. Du kan logge ind hos flyselskabet via appen PressReader (tilgængelig på Android og iOS). I denne app finder du en meget bred vifte af aviser, tidskrifer, magasiner og andre tilgængelige publikationer. Rejsende, der bruger premium lounges i Madrid, tilbydes også denne service. I loungerne kan du få en kode af personalet, der kan aktiveres på pressreader.com/iberia. Koden er gyldig i 24 timer.

Andre selskaber

Andre virksomheder, der også arbejder med PressReader, er f.eks. Cathay Pacific, Accor Hotels og Qantas. Der er naturligvis alternative produkter, men faktisk tilbyder de alle det samme. Det drejer sig om digitale aviser og blade. For eksempel har KLM også en lignende service. Dette er integreret i KLM Media App. Den virker lidt anderledes, da antallet af titler du kan downloade afhænger af dit statusniveau inden for Flying Blue. Jo højere dit niveau, jo flere titler kan du downloade. Business Class rejsende og Flying Blue Silver, Gold og Platinum medlemmer kan downloade ubegrænset magasiner. KLMs tilbud er mere begrænset end PressReader.

PressReader gør det også nemt at læse på mobile devices (foto: PressReader)

Adgang

Hvor lang tid du kan bruge PressReader-tjenesten afhænger af din billet. Rejser du i economy class eller premium economy? Så får du adgang i 24 timer. Rejser du i business class eller er du en Iberia Plus Oro-medlem? Så får du 48 timers adgang. Iberia Plus Platino medlemmer modtager 72 timers adgang. Og Infinita og Infinita Prima-kunder har endda adgang til alle aviser og magasiner i 10 dage.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *