Lufthansa organiserer gratis konference i luften

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vil du være med til at afprøve de nyeste innovationer i luftfarten? Så er denne unikke oplevelse med Lufthansa noget for dig.

Flyselskaberne gør alt, hvad de kan for at gøre rejsen så behagelig som muligt. Lidt inspiration og viden om den nuværende udvikling på dette område kan derfor ikke skade. I slutningen af september afholdes en international konference i Boston om rejseoplevelsen inden for luftfartsindustrien. Lufthansa organiserer en meget speciel åbningsbegivenhed i luften. Flyver du også med i FlyingLab?

Fra München til Boston

Den 22. september flyver Lufthansa et specielt fly fra München (MUC) til Boston (BOS). Under ‘Lufthansa FlyingLab APEX EXPO‘ får deltagerne en forsmag på konferencen i Boston. Dette eksklusive fly vil blive udført med en Airbus A350 med flynummer LH424. Flyvningen starter med en eksklusiv begivenhed i gaten. Det tyske selskab arrangerer denne begivenhed sammen med datterselskabet Lufthansa Systems. Den afdeling er ansvarlig for it-systemer og alle digitale dele af flyselskabet.

En række innovationer vil blive præsenteret og testet under flyvningen. Passagerer og deltagere i konferencen ombord dette fly kan forvente meget. Nogle innovationer kan afprøves direkte under flyvningen. Resultaterne kan være meget lærerige for Lufthansa. Feedback fra brugerne kan bruges direkte i videreudviklingen.

Program og tilmelding

Der afholdes seks korte præsentationer under flyvningen. Eksperter fortæller om deres syn på fremtiden for rejseoplevelsen om bord. Præsentationerne bliver også streamet live under flyvningen til mobile enheder (såsom en tablets og smartphones). Emnerne omfatter for eksempel nyskabende belysning ombord, design og indretning af kabiner og miljøbevidsthed ombord. Udover præsentationerne vil et nyt underholdningssystem være tilgængeligt på flyvningen. For eksempel kan passagerer bruge virtuel reality (VR) briller fra SkyLights.

Deltagelse i konferenceprogrammet ombord er slet ikke dyrt. Det er nemlig helt gratis! Du skal kun bestille plads på dette fly. Det vedrører flyvning LH424 fra München (MUC) til Boston (BOS) den 22. september 2018. Selvfølgelig skal du selv betale for flyvningen. Hvis du vil vide mere om programmet og flyvningen, skal du tjekke den dedikerede hjemmeside. Nedenfor er en kort video af Lufthansa med mere information om FlyingLab konceptet.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *