Ifølge Apollo har børnefamilier har genfundet rejsefeberen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Apollo melder om rekordstor efterspørgsel blandt børnefamilier denne sommer. Hos rejsearrangøren er antallet af bookinger med børn således nu fordoblet sammenlignet med før pandemien.

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og hos Apollo går salget over al forventning. Lige om lidt kan de således melde udsolgt på otte ud af ti rejser i sommerferien. Og det er de danske børnefamilier, der står for den største stigning. Rejsearrangøren kan dermed melde om en fordobling af antallet af rejsereservationer foretaget af børnefamilier sammenlignet med salget før pandemien.

Mange fik deres rejseplaner ufrivilligt skrinlagt under pandemien, så denne sommer byder på et længe ventet udlandseventyr for rekordmange danske familier. Samtidigt har vi investeret massivt i koncepthoteller, nye destinationer og, ikke mindst, rejseformer, der taler lige ned i gruppen af familier, der rejser med både større og mindre børn.

Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

Apollo har blandt andet lanceret hele fire nye Mondo Family-hoteller indtil videre i år: Et på Kreta, et i Parga og et i Kanali i Grækenland samt et på Gran Canaria.

Det vælger børnefamilierne

Grækenland skiller sig ud som familiers foretrukne sommerferiedestination. Ikke færre end tre ud af fem destinationer på toplisten er således græske. Men Kroatien og Fuerteventura tiltrækker også rekordmange rejseglade familier denne sommer. Derudover ser børnefamilierne ud til at tage nye rejseformer og -koncepter til sig i år. Apollo melder nemlig om rekordstor interesse fra målgruppen for både kombinationsrejser, de såkaldte ø-hop, samt sportshoteller.

Danskerne er aktive både hjemme og på rejse, og vi tager gerne børnene med, når vi træner. Det er sjovt, giver masser af oplevelser og kvalitetstid for hele familien. Samtidigt ser vi, at mange familier, hvor man rejser flere generationer med forskellige interesser sammen, tiltrækkes af de destinationer og hoteller, der tilbyder mest variation.

Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

Mest populære destinationer for børnefamilierne denne sommer:

1. Kreta
2. Rhodos
3. Epirus-regionen (Parga, Sivota, Lefkas osv.)
4. Fuerteventura
5. Kroatien

Kilde: Pressemeddelse – Apollo
Foto: Apollo / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *