Ingen russiske selskaber i Storbritannien

Aeroflot

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Konflikten mellem Rusland og Ukraine har nu medført sanktioner og en af disse er at russiske flyselskaber ikke længere må betjene det britiske luftrum

Sanktionslisten er lang imod Rusland, den er rigtig lang. Nu ser det ud til at den er blevet en smule længere for Storbritanniens vedkommende. Storbritannien har netop meldt ud at russiske luftfartselskaber pr den 24/2 2022 ikke længere må benytte sig af britisk luftrum. Ifølge UK Civil Aviation Authority startede bandlysningen med udelukkende at være rettet imod det nationale russiske selskab Aeroflot, men denne bandlysning er senere blevet rettet til at gælde alle luftfartselskaber fra Rusland. Af bandlyste luftfartselskaber ser vi blandt andet S7, Ural Airlines, Rossiya med flere.

Kan risikere bandlysning flere steder

Da det er Storbritanniens Premierminister Boris Johnson der har pålagt bandlysning af de russiske selskaber er det meget nærliggende at tro at andre lande kan eller vil følge efter. Aeroflot alene betjener i Europa 37 destinationer og i USA betjener selskabet 4 destinationer så det er med sikkerhed et stort marked som Aeroflot ikke vil kunne betjene hvis flere lande i Europa vælger at bandlyse russiske selskaber.

Manchester United bryder sponsorat med Aeroflot

Det er ingen hemmelighed at selskabet Aeroflot i mange år har stået for flytransporten af storklubben Manchester United, også kaldt “De røde djævle”. Luftfartselskabet har siden 2013 haft kontrakt med United på flytransport rundt i Europa når selskabet har skulle spille store fodboldkampe i for eksempel Champions League.

Dette sponsorat ser ud til at få en ende, Manchester United har til flere sports medier meldt at storklubben ophæver deres 40 millioner pund store sponsor aftale med det russiske flyselskab grundet uroligheder i Ukraine.

InsideFlyer vil selvfølgelig følge sagen omkring hvordan den europæiske luftfart bliver påvirket af uroligheder i østeuropa.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *