Insidelook: Hilton Amsterdam

Hilton Amsterdam

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer Europe teamet var for nylig i Amsterdam, og de gode folk på Hilton Amsterdam inviterede os til middag og en rundvisning på hotellet.

Den første ting at være klar over er, at de selvfølgelig vidste, at vi ville komme og naturligvis forsøgte de at vise hotellets bedste side. Når det er sagt, sørgede jeg for at vandre (meget) rundt for mig selv for at observere, hvordan personalet behandlede “rigtige” gæster og middagsgæster. Så jeg tror, jeg har fået et rimeligt objektivt indtryk. Du er velkommen til at dele dine egne oplevelser i vores Hilton forum!

Lokation

Hilton Amsterdam er beliggende i et eksklusivt boligområde, med udsigt over en af Amsterdams mange kanaler. Du kan gå til berømte seværdigheder som Rijksmuseum og Vondelpark på cirka 10-15 minutter. Du kan komme meget nemt til centrum af byens midtby ved at gå, cykle eller benytte Amsterdams fremragende offentlige transport.

Rijksmuseum Amsterdam
Det ikoniske Rijksmuseum Amsterdam er ikke langt fra hotellet

Fællesarealerne

Når du kommer ind i Hilton Amsterdam kommer du direkte ind i Reception / Lobby-området, som er i en meget behagelig og helt klassisk stil.

Hilton Amsterdam

Lobbyen går hele vejen igennem til en af mine foretrukne dele af hotellet, Kanalhave Terrassen, på den anden side. Når solen skinner, er det et meget smukt sted at slappe af med en drink.

Hilton Amsterdam

Baren, ‘Half Moon Lounge’, har en behagelig gammeldags nautisk vibe – jeg elsker skibe (og barer på skibe i særdeleshed!). Så jeg kunne godt lide det. Hvis du foretrækker minimalistisk moderne design, vil jeg anbefale at gå andre steder.

Hilton Amsterdam

Værelser

Vi skulle faktisk ikke bo på Hilton, som det var fuldt booket, men standard værelser er hvad du ville forvente fra et godt kædehotel i en større europæisk by:

Hilton Amsterdam

Med 25 kvadratmeter er værelserne ikke store, men de er komfortable og nogle har en fantastisk udsigt.

Vi fik chancen for at tjekke et par af de “store” suiter også (Mercurius og Præsidential), som helt sikkert var imponerende.

Hilton Amsterdam

Hilton Amsterdam suite

Suiterne gør virkelig noget ud af de store udsigter fra hotellet, hvilket præcis er, hvad jeg vil have, hvis jeg havde noget at fejre.

Executive Lounge

Hvis du bestiller en Suite eller Executive Room (eller har Diamond status med Hilton Honors), kan du få adgang til hotellets Executive Lounge på øverste etage.

Hilton Amsterdam

Det er et fantastisk rum med panoramaudsigt over hele Amsterdam. Det perfekte sted til at nyde morgenmad eller en aftensdrink og canape.

Hilton Amsterdam

Executive Lounge på Hilton Amsterdam er en af de mest imponerende Executive lounges jeg har set på et Hilton hotel (husk dette er ikke et Conrad). En stor bonus, hvis du har adgang.

Fitnesscenter

Fitnesscentret er forbundet med, men ikke faktisk ejet af hotellet, så timerne er lidt begrænsede – især i weekenderne. Pålidelige kilder siger dog, at mulighederne bliver gennemgået for at forbedre dette.

Hilton Amsterdam

På plus siden, er centret veludstyret.

Konferencecenter

Konference og event mulighederne på hotellet er omfattende, med en række forskellige områder, der kan tilpasses til arrangementer af alle forskellige størrelser.

Hilton Amsterdam

Restaurant

Vi havde middag på Roberto’s – hotellets fine italienske restaurant.

Hilton Amsterdam

Stilen er meget klassisk italiensk, men med bare en smule af et moderne touch.

Service var fremragende og startede med en lille cocktail masterclass for at lave nogle yderst fine Negronis:

This slideshow requires JavaScript.

Hvad angår aftensmad, kan du se på menuen her. I betragtning af kvaliteten er et 3-rettersmenu for 49 euro eller 4-rettersmenu til 59 euro rigtig god værdi. Det er ikke ‘billigt’, men maden er lækker og portionerne er generøse:

This slideshow requires JavaScript.

I modsætning til mange hotelrestauranter er vinlisten også meget god – med valgmuligheder fra kun 6 euro per glas samt et regionalt sortiment fra hele Italien.

Konklusion

Der blev bestemt passet godt på os under vores tid på Hilton Amsterdam. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg så et lignende niveau af venlighed, opmærksomhed og proaktiv service det meste af tiden, mens jeg (ubemærket) observerede personalet sammen med alle andre gæster. Det er altid muligt, at ulden kan trækkes lidt over i dine øjne i disse situationer, men mit indtryk var en veluddannet operation, og det er faktisk ret svært at forfalske det.

Priser på Hilton Amsterdam for et standard værelse varierer normalt fra 1400 til 3000 kroner. Pointpriser er aldrig højere end 70.000 Hilton Honours Points per nat, men kan være betydeligt lavere på nætter, hvor cash prisen er forholdsvis lav.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Joe Deeney fra vores søsterside Insideflyer.co.uk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *