Intercontinental Ambassador status får prishop på pointpris

Intercontinental San Francisco

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Udover IHG Rewards Club, har Intercontinental Hotels Group også et separat loyalitetsprogram for gæster i Intercontinetal kæden: Intercontinental Ambassador. Det årlige medlemsgebyr kan betales med points eller penge. Pointprisen har fået et ordentlig prishop.

De fleste hotelgæster, der en gang i mellem bor på et IHG hotel, vil være bedst tjent med et medlemskab i IHG Rewards Club. Hvis du derimod ofte bor på et Intercontintenal hotel, kan det være en god ide at betale for elite status som Intercontinental Ambassador. Som Ambasssador får du, når du bor på et Intercontinental hotel, en garanterede opgradering til en bedre værelsestype, late check-out, velkomstgave, og en voucher for en gratis overnatning den anden nat i et weekendophold. Derudover får du Gold status i IHG Rewards Club uden at kvalificere dig for det.

Prishop

Når du første gang melder dig ind i Intercontinental Ambassador programmet, koster det USD 200. Fornyelse koster USD 150 om året. Det er også muligt at forlænge for USD 200, hvor du udover medlemskabet, også får 15.000 IHG Rewards points og 10% rabat på awardbestillinger. En tredje mulighed er at betale med points. Det kostede førhen 24.000 points, men prisen er nu steget til 40.000 points. Et prishop på ikke mindre en 66%! Det er ærgerligt at IHG ikke har annonceret det på forhånd. Det ville have givet medlemerne mulighed for at forlænge deres medlemskab til den gamle pris. Til 40.000 points kan du ellers få en overnatning i et fint mellemklasse hotel. Efter prisstigningen, er det sandsynligvis mere interessant at betale penge fremfor med points.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *