Jetblue bliver første flyselskab med Airspace by Airbus i A320

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det amerikanske flyselskab JetBlue bliver lanceringspartner for Airbus A320-familien med den nye Airspace by Airbus-kabine. Det første fly skal leveres i 2020. Se billeder og video fra den nye kabine.

JetBlue er et amerikansk lavprisselskab med hovedbase i John F. Kennedy International Airport. Flyselskabets flåde består hovedsageligt af Airbus A320 og A321. JetBlue har i øjeblikket ordre på 25 Airbus A320neo og 60 Airbus A321neo med levering fra 2020. Under APEX EXPO-messen offentligtgjorde Airbus og JetBlue en aftale som indebærer at JetBlue bliver første flyselskab som får leveret Airbus A320neo med den nye Airspace-kabine.

– Airspace-kabinen er i tråd med vores vision om at skabe en oplevelse af komforten du har hjemme i din egen stue og
vi ser frem til et videre samarbejde med Airbus, siger Robert Hayes som er administrerende
direktør i JetBlue.Lanceringen af det nye Airspace by Airbus-interiør vil tage JetBlues satsing på kundeoplevelse til et nyt niveau.

Airspace by Airbus

Airspace-kabinen blev først introduceret i 2016 for flytyperne A330neo og A350. Under Paris Air Show i juni i år annoncerede flyproducenten at også A320-familien skal leveres med det nye kabindesign. Kabinen skal udstyres med markedets største bagagehylder som vil give de rejsende plads til flere og tyngre bagage. Væggene i kabinen er også gjort slankere sådan at kabinen bliver bredere.

Den nye kabine får i derudover ny kabinebelysning med regulerbare fuldfarve LED-lys. Vinduene og vindusrammene kommer også i nyt design med integrede vindueskærme sådan som man finder det i Airbus A350. Toilettene bliver også rummeligere og får blandt andet stemningsbelysning, anti-bakterielle overflader og automatiske duftdispensere.

– A350 XWB-kabinen er blevet meget populær og vi har fået gode tilbagemeldinger både fra passagerer og profesionelle designere. Denne annerkendelse har drevet os til at overføre det nye designudtryk til A330neo og nu også A320-serien, siger Kiran Rao, koncerndirektør for produktstrategi i Airbus.

– De nye bagagehylder giver flyselskaberne 40% mere kapacitet og plads til større håndbagage sammenlignet med konkurrerende flytyper. Mere bagageplads vil give hurtigere boarding og en bedre oplevelse for de rejsende.

Se video af den nye kabine

 

Oprindeligt skrevet af Martin på InsideFlyer.no

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *