JetSMART Airlines overtager Norwegian Air Argentina

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Air Shuttle har Underskrevet en aftale om at sælge datterselskabet Norwegian Air Argentina til JetSMART Airlines.

JetSMART vil overtage driften af Norwegian Air Argentina med umildbar virkning. Selskabet vil fortsætte med at flyve Norwegians ruter fra Aeroparque Lufthavnen. Partene forventer at integrationsprocessen vil tage nogen måneder og at Norwegian-navnet vil blive udfaset af det argentinske indenrigsmarked i Løbet af denne periode. I løbet af det næste halvår vil Boeing 737-flyene som betjenes af Norwegian blive erstattet af JetSMARTs Airbus A320. Boeing 737-maskinene vil derefter blive sat ind på europæiske ruter.

– Det har vist sig at være vanskeligt at opnå tilfredsstillende Lønsomhed for datterselskabet i Argentina, givet den generelle situation i landet. De fleste omkostninger er i dollar, men vi får indtægter i pesos. Den kraftige svækkelse af pesoen mod dollar har skabt et betydelig gap mellem omkostninger og indtægter.

fungerende koncernchef og finansdirektør i Norwegian, Geir Karlsen. 

Alle flyvninger afgår som planlagt

Alle Norwegians ansatte i Argentina vil blive ansat hos JetSMART, bortset fra de ansatte i kundecentret som vil fortsætte med at arbejde for Norwegian. 

Alle passagerer som har købt billetter med Norwegian vil flyve som planlagt, uden nogen ændringer. Norwegian Air Argentina betjener udelukkende indenrigsflyvninger i Argentina. Norwegians flyvninger mellem London og Buenos Aires påvirkes ikke af den nye aftale. Disse betjenes af det britiske datterselskab Norwegian Air UK. 

– Vi er vældigt glade for at kunne slå os sammen med Norwegian Air Argentina og JetSMART. JetSMART har en vision om at blive det ledende ultra-lavpris flyselskab i Syd-Amerika. Takket være denne aftale vil vi fortsætte med at tilbyde billige flyrejser til vores kunder både fra Aeroparque lufthavnen og El Palomar lufthavn

Estuardo Ortiz, konsernsjef i JetSMART. 

Foto: Norwegian / JetSMART AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *