Kampagne: Flere EuroBonus point ved leje af bil hos Avis

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lejer du bil hos AVIS kan du hente op til 3.500 ekstra point til din EuroBonus konto. Det betyder, at du kan få 50% “rabat” på lejen.

AVIS har lige nu en kampagne, hvor du kan få op til 3.500 ekstra point. Vi har set meget bedre kampagner fra AVIS. Og i betragtning af, at jeg i den lige afsluttede kampagne fik 11.000 point på hver billeje, er denne umiddelbart det ringeste “tilbud” jeg har set i lang tid. Men med de nuværende lave priser på leje af biler, får du faktisk en rigtig god rabat.

Mange bække små …..

I kampagnen vil du optjene 2.500 point (d.v.s., alle statusniveauer i EuroBonus for samme antal point). Desuden får du 1.000 ekstra point, hvis du betaler lejen med dit EuroBonus Mastercard

Få bilen til halv pris

Den nye kampagne giver 2.500 point. Det er 1.000 – 1.500 point mere end du normalt ville optjene. Totalt set har det samlede antal point en begrænset værdi. Det hører dog med til historien, at prisen på billeje lige nu er meget lav – og pointene skal derfor vurderes i forhold til lejeprisen.

Prisen på 3 dages billeje 27. – 30. november ved afhentning i Aarhus. Prisen er fundet d. 15. november.

Når jeg som medlem på diamant niveau betaler med mit EuroBonus MasterCard, får jeg 3.500 point. De har for mange en værdi på 300 – 350 kroner – og svarer derfor til en rabat på omkring 50%. Det er faktisk en meget fin værdi.

Kampagnens reglerne

Du skal leje en bil i gruppe C (eller større) i mindst 3 dage i Europa, Asien, Afrika eller Mellemøsten. Visse biltyper er dog ikke omfattet (se de detaljerede regler nedenfor). Bilen skal reserveres inden udgangen af november. Du får ikke kampagne point på lejemål i juleperioden (15. – 31. december). Lejemålet skal være afsluttet inden udgangen af februar næste år. Og så kan du kun bruge kampagnen 3 gange.

Alle detaljerede regler:

 1. Denne kampagne er åben for SAS EuroBonus-medlemmer (“Kvalificerede deltagere”)
 2. For at deltage skal kvalificerede deltagere leje en bil i bilgruppe C eller derover og booke mindst 3 dage eller mere for at optjene salgsfremmende point. (“Kvalificerede lejemål”)
 3. Den berettigede leje skal bookes mellem 10. november og 30. november 2020 og lejes mellem 10. november 2020 – 14. december 2020 og 01. januar 2021 – 30. februar 2021.
 4. Kvalificerede lejemål skal bookes www.one.avisworld.com/partners/eurobonus eller www.avisworld.com/EuroBonus
 5. For at optjene SAS EuroBonus-point skal de berettigede lejemål omfatte SAS EuroBonus-medlemsnummer for den førstnævnte chauffør (”lejer”). SAS EuroBonus-kontonummeret skal angives på lejetidspunktet.
 6. Gælder på alle udlejningssteder i Europa, Mellemøsten, Afrika og Asien.
 7. Kvalificerede lejemål vil modtage op til 1.500 ekstrapoint ved 3 dage og længere leje, ud over standardtildelingen på 1.000 point pr. leje.
 8. Der tildeles mindst 2.500 SAS EuroBonus point pr. kvalificeret leje, maksimalt 2.500 point pr. leje.
 9. Denne pointbonus er ikke gyldig på leje af Prestige, Van eller Chaufførservice over hele verden.
 10. Tilbuddet må ikke bruges i forbindelse med andre kupon-, promoverings- eller kilometertilbud.
 11. Kampagnepoint tildeles kun på maksimalt tre lejemål i løbet af kampagneperioden
 12. Tildelingen af ​​point kan tage op til 8 uger fra datoen for lejen
 13. Denne kampagne er underlagt Avis og SAS EuroBonus-partnerskabsbetingelser og -betingelser, der er tilgængelige på www.one.avisworld.com/partners/eurobonus.
 14. Lejer skal opfylde standard Avis alder samt køre- og kreditkrav.
 15. Arrangør: Avis Budget EMEA Ltd, Avis House, Park Road, Bracknell, Berkshire, RG12 2EW, UKHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *