EuroBonus status forlænges endnu et år.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS forlænger din EuroBonus status endnu et år – hvis din kvalificeringsperiode udløber ved udgangen af marts eller april 2021. SAS stiller yderligere forlængelse i udsigt

Jeg har lige modtaget denne e-mail fra SAS:

Vi vil stadig servicere og belønne vores mest loyale rejsende – også i disse svære tider, hvor det ikke er muligt at samle de kvalificerende point eller flyrejser, du behøver for at bevare din nuværende EuroBonus-status.

Som tak for din loyalitet til SAS EuroBonus har vi besluttet at tilbyde dig en 12-måneders forlængelse af dit nuværende medlemsniveau.* Denne fordel gælder automatisk, hvis du ved egen fortjeneste har opnået din status, ved at optjene kvalificerende point eller kvalificerende flyrejser, og din kvalificeringsperiode ender mellem 31. marts – 30. april 2021.

Hvis dit nuværende medlemskab er Guld eller højere, vil din foregående kvalifikationsperiode tælle med i dine fortløbende Lifetime Gold-år, selv hvis du ikke har opfyldt kravene for EuroBonus-programmets regler for Lifetime Gold.

Dit medlemskab bliver fornyet ved udløbsdatoen for dit nuværende medlemsniveau. Du kan nemt tilgå dit medlemskort i vores SAS App. Vi håber, at du vil sætte pris på at have et digitalt medlemskort fra nu af – det er en af de mange måder, vi arbejder henimod af operere mere bæredygtigt. Hvis du stadig foretrækker at have et fysisk medlemskort, kan du blot logge ind på din EuroBonus-profil for at bestille et.

Vi overvåger løbende situationen tæt og ser meget frem til at kunne byde dig velkommen ombord igen!

Det er glædeligt, at SAS igen forlænger status for medlemmerne. Vi har jo haft meget begrænsede muligheder for at optjene status på flyvninger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  • Henry Jørgensen siger

   Du tænker formentlig på “Fly Premium Status”, som giver mulighed for at købe bonus-billetter på Business eller Plus og bare betale for en go-billet. Der er ingen nyheder på dette. Men med de meget begrænsede muligheder for at flyve, har billige bonusbilletter måske heller ikke den højeste prioritet hos SAS.

   Du skal huske på, at du altid beholder den nuværende status et år frem. Og du skal bare have din status, når du bestiller dine billetter (ikke når du flyver).

   • Frank siger

    Det er korrekt at man bare skal have fly premium status når man booker billetterne, men eftersom fly premium status kun holder 12 mdr. er der næppe mange som vil have meget fly premium status tilbage når det måske bliver muligt at flyve igen om 3-6 mdr. Det er ligesom lidt besværligt at vedligeholde fly premium status pt.

    • Henry Jørgensen siger

     Jeg er helt enig i, at man lige nu kun kan optjene Fly Premium Status ved køb hos EuroBonus partnere, hvor man får ekstra point. Jeg har specielt haft fordele ved at leje bil hos AVIS (I den netop udløbne kampagne fik jeg 11.000 point på hvert lejemål). Men også de kampagner, hvor man kunne få dobbelt antal point ved køb på mit MasterCard har været gode.

     Med de nuværende rejserestriktioner og det meget lille antal flyvninger, er det dog stort set umuligt at benytte den fordel, som Fly Premium status giver.

     • Frank siger

      Vi kan vel hurtigt blive enig om at man skal op på 100.000 point (SAS plus worldwide) over 12 mdr. for at det giver mening. For at optjene 100.000 point skal man handle for ca. 670.000 kr. hvis de skal optjenes ved ren handel. Tager vi, her under corona panikken, kampanger og fly rejser med, så vil jeg påstå at man fortsat skal handle for over 350.000 for at opnå 100.000 point. Nogle kan gøre det, men jeg tror at antallet med minimum SAS plus worldwide fly premium status vil være faldet til under 10% af 1/2 2020 niveau når vi når til 1/4 2021. Antallet med SAS Business worldwide vil 1/4 2021 sikkert kunne tælles på 1 hånd.
      Når fly trafikken begynder at tage fart igen vil der gå en del tid med at genoptjene point, så jeg er 99% sikker på at vi vil se at der vil være ganske få med mindst SAS plus worldwide fly premium status frem til udgangen af 2021, og dette forudsætter at der komme gang i fly trafikken senest 1/4 2021.

     • Henry Jørgensen siger

      Jeg er helt enig med dig i, at det kan være svært at hente mange point lige nu. Derfor skal man også være meget opmærksom på at få point på alt. Jeg har derfor lige kikket på mine sidste 8 måneder. Her har jeg hentet:
      * 15.000 point på flyrejser (med 25% bonus for diamant medlemmer)
      * 55.000 point på billeje hos AVIS (jeg har brugt de mange kampagnerne)
      * 4.000 point på MasterCard kampagner.

      Hertil kommer naturligvis point på køb på mit mastercard. Jeg har også fået et lille antal point ved køb hos EuroBonus partnere (vinspecialisten, dantaxi og restaurantbesøg). Selvom partnerene giver 50 point for hver 100 kroner, har jeg ikke engang hentet 5000 point her. Naturligvis er mit forbrugsmønster nok lidt atypisk – og skal derfor ikke bruges til generalisering.

      Jeg er også ret sikker på, at jeg ikke kommer op på 200.000 point indenfor 12 måneder.

     • Frank siger

      Jeg er ret sikker på at der ikke er mange som lejer bil ligeså ofte som dig, og dermed ser regnstykket noget anderledes ud.

      Selvom at jeg over de sidste 12 mdr. netop har fløjet guld status hjem, så holder min fly premium status sig kun med nød og næppe over de 100.000 point, og det selvom jeg udnytter alle kampanger, webshop handel m.m. bortset fra bil leje, som jeg stortset kun bruger når jeg er i USA hvilket jeg ikke har været i år.

 1. Kim C siger

  Åh, det var en lettelse. Dejligt at det bliver meldt ud i lidt god tid før udløb. Fremtiden for SAS og jeg ser lys ud idag 🙂

 2. Frank siger

  Det er jo da gode nyheder, men reelt er det kun en 2 mdr. forlængelse af den forlængelse de meldte ud tidligere i år. Dengang blev status forlænget med 1 år for alle hvor kvalifikations perioden udløb mellem den 31. marts 2020 og den 28. februar 2021. Den er så nu forlænget til 31/4 såvidt jeg kan forstå.

  • Henry Jørgensen siger

   EuroBonus giver et års forlængelse af status til alle medlemmer, hvor kvalificeringsperioden udløber i marts eller april 2021. Men det er rigtigt, at man “kun” forlænger perioden for dem, der er omfattet, med 2 måneder,

   • Frank siger

    Så du er enig i at alle os som har kvalifikations udløb i perioden 1/5 2021 til 28/2 2022 med rette kan føle os p….. på, eftersom det er MEGET tvivlsomt at fly trafikken vil blive så meget forbedret at det vil være muligt at genoptjene vores status på 10 mdr. Specielt dem med kvalifikations udløb før 1/11 vil have det MEGET svært. Der er jo intet der tyder på at der komme gang i fly trafikken før tidligst til næste sommer.

    • Henry Jørgensen siger

     Jeg er helt enig med dig i, at det er så godt som fuldstændig umuligt at optjene status med de nuværende grænser (45.000 point for guld og 90.000 point for diamant), når antallet af flyvninger er reduceret så kraftigt, som det er nu. Og de medlemmer, der får en ny periode fra 1. juni vil også have mere end svært ved at optjene det tilstrækkelige antal point på et halvt år.

     Jeg læser dog mailen som om SAS har en plan om løbende at give statusforlængelsen til flere medlemmer. Det bygger jeg specielt på denne sætning: “Vi overvåger løbende situationen tæt …”. Håber ikke, jeg overfortolker mailen fra SAS.

     • Frank siger

      “Vi overvåger løbende situationen tæt …” har jo været standard i samtlige deres mail, presse meddelser etc. siden starten af corona panikken. Det er jo klar for alle, bortset fra SAS, at der frem til 1/4 2022 vil være problemer med at vedligeholde status, og det forudsætter at der kommer gang i fly trafiken senest 1/4 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *