Lufthansa: CO2-neutral flyvning for medlemmer af Miles & More

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Medlemmer af Lufthansas loyalitetsprogram Miles & More kan nu kompensere for deres udledning af kuldioxid. Denne kompensation kan købes for alle flyvninger med selskaber i Star Alliance. Det er muligt at betale både med point i Miles & More og kontanter.

Medlemmer af Miles & More kan nu flyve CO2-neutralt. De kan nu se CO2emissionen for din flyvning i Miles & More appen. Og med et par klik, kan de betale for kompensationen. Denne mulighed gælder for alle flyvninger med selskaber i Lufthansa koncernen og rejser med andre selskaber i Star Alliance. Dertil kommer, at CO2 kompensationen også kan købes for flyvninger med flyselskaber, hvor kunden har modtaget eller brugt miles i loyalitetsprogrammet Miles & More.

“Mindfulflyer” er navnet på den nye app til CO2 kompensation. Den blev udviklet af Miles & More og Lufthansa Innovation Hub i fællesskab.

Det bør ikke være kompliceret at CO2-kompensere for en flyvning. Med den nye app “Mindfulflyer” kan vore passagerer få et overblik over CO2 udledningen fra deres flyvning og kompensere for denne let og hurtigt. Også alene ved at bruge miles. Vi vil aktivt fremme bæredygtig adfærd.

Christina Foerster, Lufthansa Group Executive Board Member for Customer, IT & Corporate Responsibility.

Med “Mindfulflyer” kan du handle bæredygtigt

Med “Mindfulflyer” bliver passagererne regelmæssigt mindet om, at de kan kompensere for deres udledning af CO2. Kunden bestemmer selv, om dette skal ske ved at anvende bæredygtigt brændstof eller træplantningsprojekter fra myclimate-fonden. Kunden bestemmer også, om kompenseringen skal betales fra et kreditkort eller med miles fra loyalitetsprogrammets konto. Kunderne bliver belønnet med digitale hædersbevisninger og præmier, som kan deles via sociale medier.

Kundeloyalitet uden bæredygtighed fungerer ikke længere – vore kunder forventer løsninger fra os, der muliggør klimavenlige rejser. Med integrationen af “mindfulflyer” opfylder vi denne forventning samtidig med, at vi gør det så enkle som muligt at rejse klimavenligt.

Sebastian Riedle, administrerende direktør for Miles & More

Brug miles for at kompensere for CO2 udledning

Allerede i 2019 var det muligt at kompensere for udledningen af CO2 med platformen “Compensaid”, der var udviklet af Lufthansa Innovation Hub. Det blev betragtet som branchens første platform, hvor slutkunderne kunne kompensere for deres brug af fossile brændstoffer. Og dermed medvirke til en mere bæredygtig luftfart. Integrationen af “Compensaid” i Miles & More-appen er nu afsluttet.

Vi er meget glade for, at vores nye muligheder for at give kompensation nu er tilgængelig i Miles & More-appen. På denne måde giver vi endnu flere kunder adgang til bæredygtige rejser og demonstrerer, hvordan digital teknologi kan bruges til at gøre dette lettere og mere gennemsigtigt.

Gleb Tritus, administrerende direktør Lufthansa Innovation Hub

Miles & More-medlemmer kan stadig vælge at logge in på compensaid.com. Derefter kan de direkte inden for Compensaid platformen betale for at få udlignet deres CO2 udledning.

Lufthansa Group tager ansvar

Lufthansa har været engageret i en bæredygtig og ansvarlig virksomhedspolitik i årtier og tager sit ansvar alvorligt. Koncernen er stærkt engageret i klimavenlig luftfart og fortsætter med at investere i særligt brændstofeffektive fly. Desuden udvider Lufthansa sit engagement i bæredygtig luftfart.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *