Klar alt på din mobiltelefon når du besøger Clarion Hotel Copenhagen Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Clarion Hotel Copenhagen Airport lancerer nu Mobile Key. Check in, tag elevatoren, lås dig ind på dit værelse og check ud igen – alt sammen fra mobilen. Det er både let og Corona-venligt.

Hvem har ikke prøvet at komme til en hotelreception lige i myldretiden eller at glemme sit værelseskort på værelset, for så at måtte runde receptionen efter et nyt? Det er to scenarier, som gæster på Clarion Hotel Copenhagen Airport ikke længere behøver at bekymre sig om. I stedet kan de hente medlems-app’en fra Nordic Choice Hotels og bruge den til alt fra booking til indcheckning og værelsesnøgle.  

Du kan nu bruge din Nordic Choice Hotels App til at åbne døren til dit værelse.

Løsningen har været undervejs et stykke tid, og vi er rigtig glade for at den nu er oppe at køre. Det er nemt og bekvemt for travle gæster, og så er det jo også en god måde at holde afstand på, i disse tider der er præget af Corona.

Jesper Olesen, hoteldirektør

Medarbejderne har mundbind på

Hotelgæster, der foretrækker den personlige kontakt, skal dog ikke bekymre sig. Hotellets receptionister står stadig klar til at tage godt imod gæsterne – smilene må du kigge efter ved øjnene. Nordic Choice Hotels har nemlig indført mundbind for alle medarbejdere, som er i direkte kontakt med gæster. Dette er et af kædens Safe Stay-initiativer, som er iværksat for at minimere smittespredning.

Det er vigtigt for os, at tage hånd om både vores medarbejderes og gæsters sikkerhed. Derfor har vi indført en række initiativer, så vores gæster kan føle sig trygge på hotellet. Her bliver gjort ekstra rent, der er håndsprit tilgængeligt, vi holder afstand til hinanden, og så går alle de medarbejdere, som gæsterne møder, med mundbind. Og så følger vi naturligvis retningslinjerne fra myndighederne nøje.

Jesper Olesen, hoteldirektør

Læs mere om Safe Stay her: https://www.nordicchoicehotels.com/safe-stay/Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *