KLM åbner til Austin og dropper Havana

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM udvider igen sit netværk med en ny amerikansk destination. Denne gangen er det Austian i Texas som får fire ugentlige afgange fra Amsterdam næste år. Samtidig forsvinder ruten til Havana på Cuba.

Fra og med 4. maj næste år kan du flyve med KLM og Skyteam til Austin, Texas. Austin bliver dermed KLMs 19. destination i Nord-Amerika. Byen er kendt som USAs nye musikhovedstad og er også hjem for flere store teknologiselskaber.

– Vi har bygget et stærkt transatlantisk netværk op, takket være samarbejdet med Air France og Delta Air Lines. Vi arbejder kontinuerligt med at gøre vores rutetilbud så godt som muligt. Som en del af dette arbejde, åbnede vi nye ruter til Las Vegas og Boston i sommers. Nu bliver Austin ligeledes en af vores nord-amerikanske destinationer.

Pieter Elbers, CEO og President i KLM

Tre afgange om ugen

Den nye rute vil få tre ugentlige afgange, mandag, torsdag og lørdag. Afgangen fra Amsterdam får rutenummer KL667 og letter fra Schiphol kl. 12:40 med ankomst i Austin kl. 16:10 samme dag. Returen fra Austin får rutenummer KL668 med afgang kl. 18:00, og ankommer i Amsterdam Schiphol dagen efter kl. 10:25.

KLM Airbus 330-200

Ruten skal betjenes med en Airbus A330-300 med 30 sæder i World Business Class, 40 sæder i Economy Comfort og 222 sæder i normal Economy Class.

Billettene er allerede tilgængelige for salg via KLMs hjemmeside.

Dropper Havana næste sommer

Schiphol-lufthavnen i Amsterdam har de sidste år vært en flaskehals for KLM. Myndighedene har sat en begrænsning på antal afgange fra lufthavnen, noget som gør at KLM ret ofte må lukke en rute for at kunne åbne en ny.

KLM er ikke gået ud offentligt med lukning af nogen af sine ruter, men vores kollega The Flying Dutchboy i InsideFlyer.nl har bemærket at det fra og med 4. maj næste år ikke længere er muligt at bestille rejser til Havana. Dette ser imidlertid ud til blot at gælde for sommersæsonen og at flyvninger til Cuba genoptages fra 27. oktober 2020.

Forsidefoto:  Kate Baucherel / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *