Fra verdens nordligste til verdens sydligste lufthavn med Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra og med denne uge kan du flyve med Norwegian fra verdens nordligste til verdens sydligste lufthavn. En rejse på til sammen 25 timer fordelt på fire flyvninger tager dig fra Svalbard i nord til Ushuaia i syd. 

Af lange flyruter vi har skrevet om, er dette på ingen måde den mest behagelige flyvetur. Det skal siges at Norwegian har et godt Premium-produkt, men det er alligevel langt fra business class. Det må alligevel siges at være en bemærkelsesværdigt eksotisk tur, med mulighed for at opleve både isbjørne og pingviner, og alt der imellem. 

Det var ganske snefyldt da Norwegian landede i Ushuaia for første gang sidste lørdag. Foto: Norwegian

Rejserute

Turen fra Svalbard til Ushuaia i Argentina tager drøje 25 timer hvis du vil gennemføre den så hurtigt som muligt. Norwegian prissætter imidlertid flyrejserne per segment, så her kan du egentlig tage så korte eller så lange stop du vil på vejen. Det billigste eksempel vi har fundet på denne rute ligger på omkring 6000 kroner. Simple Flying, som vi har lånt inspiration til denne artikel fra, hævder imidlertid at det er muligt at finde billetter ned til 3800 kroner.

Skærmdump fra Momondo.dk

Skal du gennemføre rejsen på hurtigst mulige måde har du afrejse fra Svalbard på en fredag, med følgende ruter foran dig.

RutenrFraTilAvreiseAnkomstFlytype
DY937Longyearbyen (LYR)Oslo (OSL)12:4015:35Boeing 737
D82807Oslo (OSL)London (LGW)18:4520:05Boeing 737
DI7505London (LGW)Buenos Aires (EZE)22:3008:10 +1Boeing 787
DN6120Buenos Aires (AEP)Ushuaia (USH)18:35 +222:15 +2Boeing 737
Kort fra gcmap

Som du ser av reiseruten, får du også halvannen dag til å utforske Buenos Aires på kjøpet.

Hvem er denne tur for?

Denne turen er måske ikke førstevalget for familieferien med små børn. Vi tror også du skal være over gennemsnitligt eventyrlysten og over gennemsnitligt glad for at flyve før du begiver dig ud på denne tur. 

Vi kan derimod garantere dig en tur du aldrig vil glemme, med både dyreliv, fantastiske naturoplevelser og storbyer. Fra isbjørne på Svalbard, til millionbyen Buenos Aires og pingviner på Isla Martillo.

Læs InsideFlyers Anmeldelse af turen til Buenos Aires her!

Forsidefoto:  Michelle Maria / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *