KLM’s Android app understøtter nu Google Pay og elektronisk boardingkort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har altid været “first mover” på det teknologiske område, og har nu tilføjet muligheden for at betale med Google Pay i sin Android-app. Du kan nu også gemme dit boardingkort på din Android telefon.

Med de nye features ønsker flyselskabet at forbedre komforten for kunden før, under og efter rejsen. For eksempel kan du nemt bruge Google Pay til at betale for sædeopgradering eller ekstra bagage. Mobile boardingkort kan også gemmes i appen fra nu af. Dit boardingkort vises derefter automatisk på skærmen på når det er tid til at stige ombord. KLM er et af de første europæiske virksomheder, der tilbyder dette på Android. På iOS-appen har KLM tilbudt dette i nogen tid ved at bruge Apple Wallet.

Tilgængelighed

Selv om Google Pay endnu ikke er tilgængelig hverken i Danmark, eller på hjemmebanen i Holland, forventer virksomheden, at det snart vil være tilfældet, da Google har meddelt, at det vil blive tilgængeligt over hele verden. Det er godt at se, at KLM også er innovativt inden for mobilteknologi, der endnu ikke er tilgængelig på hjemmemarkedet. Vi så det før med Google Assistant. App-brugere i lande som Storbritannien, USA, Spanien, Tyskland og Brasilien kan allerede bruge Google Pay-funktionen i KLM-appen.

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *