Norwegian med passagerrekord i juli og en belægningsgrad på hele 93 procent

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian satte ny passagerrekord i juli med en stigning på 13 procent i forhold til sidste år.

I alt valgte næsten 3,8 millioner passagerer at rejse med selskabet i denne måned, hvilket er en øgning på 13 procent i forhold til samme periode sidste år. Det er samtidig det højeste antal passagerer i en enkelt måned. Belægningsgraden var på solide 93 procent.

I alt fløj 3.796.283 passagerer med Norwegian i juli, 437.718 (13 procent) flere end samme måned sidste år. Den totale trafiktilvækst (RPK) steg med 33 procent og kapacitetsvæksten (ASK) med 35 procent. Belægningsgraden i juli var på 93 procent.

Koncernchef Bjørn Kjos siger at:

Vi er glade for, at stadig flere passagerer i Europa, USA, Mellemøsten, Sydamerika og Asien vælger Norwegian, når de skal ud at rejse. Det er også positivt, at vi, selv med en stor kapacitetsvækst, fylder flyene godt op i hele rutenetværket. Kapacitetsvæksten er fortsat høj, men i tråd med strategien er den nu i færd med at aftage noget i sammenligning med tidligere måneder. Efter en lang periode med stærk vækst vil vi fremover kunne høste af det, vi har sået, hvilket vil komme kunder, ansatte og aktionærer til gode.

Norwegian gennemførte 99,2 procent af de planlagte flyvninger i juli. Punktligheden var på 67,9 procent og blev kraftigt påvirket af omfattende flyvelederstrejker i Europa.

Dermed har Norwegian ikke på samme måde som SAS og Ryanair været ramt af aflysninger grundet mangel på piloter og kabinepersonale eller interne strejker. Flyselskabet har forbedret sig på dette område sammenlignet med sidste år.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *