KLM denne sommer med lejede fly til Aalborg og Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til sommersæson 2023 lejer KLM forskellige fly fra andre selskaber for at skabe ekstra kapacitet hos KLM Cityhopper. Flyene vil blandt andet blive brugt på ruterne til Billund og Aalborg.

KLM Cityhopper oplever problemer med motorerne af de nyere Embraer E195-E2 fly, som holder disse fly på jorden. Manglen på disse fly giver udfordringer med kapaciteten i den travle sommersæson, hvortil KLM har indgået lejeaftaler med forskellige andre selskaber. Du kan derfor møde helt andre fly og bemanding denne sommer fra bl.a. Billund og Aalborg.

Frem til den 28. oktober 2023 vil KLM lease en Airbus A321 fra Privilege Style. Dette fly med registrering EC-NLJ vil flyve mellem Amsterdam Lufthavn Schiphol, Madrid og Billund. Du finder ikke KLM-personale om bord på dette fly, men personale fra Privilege Style. Om bord på flyet vil du dog modtage den sædvanlige forplejning og ground handling i Amsterdam vil også blive udført af KLM.

Flyet kan rumme 20 passagerer på Business Class og 184 passagerer på Economy Class. Du kan vælge mellem standardsæde, sæder i forreste del af flyet og sæder med mere benplads. Economy Comfort er ikke tilgængelig ombord på denne Airbus A321.

KLM Cityhopper Embraer E195-E2

Udover den spanske Airbus A321 fra Privilege Style flyver fem Embraer-fly fra German Airways også for Cityhopper. Disse fly flyver på Cityhopper-ruter fra Amsterdam til Düsseldorf, Stuttgart, Basel, Aalborg og Frankfurt. For nylig er Europe Business Class også tilføjet som mulighed om bord på disse fly.

Passagerer, der flyver med disse fly, vil automatisk modtage et sædeskifte. I tilfælde af annullering af forudkøbte sæder vil passagerer modtage en refusion. Du vil automatisk modtage en besked om dette. Derudover må babyer om bord på dette fly kun sidde i venstre side af flyet.

Fra næste år kan du også flyve med KLM i deres egne Airbus fly. De første A320-neo foventes at erstatte de ældrende Boeing 737 til den tid.

Billeder ©KLM

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *