KLM leaser fly og mandskab fra Transavia

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I de kommende måneder, kan du møde et grønt Transavia fly ved gaten i stedet for det forventede blå-malede KLM fly. Det sker blandt andet på ruten mellem Amsterdam og København.

KLM skal udføre flere flyvninger end selskabet har fly til. For at løse det problem, har selskabet indgået en “wet-lease” aftale med datterselskab Transavia. Udenfor den travle sommerperiode har lavprisselskabet, som især fokuserer på feriedestinationer, normalt ikke brug for alle deres fly. I modsætning til en “dry lease” aftale, som KLM og Transavia allerede havde i starten af dette år, vil cockpit- og kabinebesætningen også være fra Transavia med den nye wet lease. Du kan derfor regne med en anden erfaring ombord. Catering vil sandsynligvis være som den plejer. Der vil derimod ikke være Europe Business Class eller Economy Comfort, med ekstra benplads, ombord.

Ruter

Det lejede Transavia fly vil flyve til bestemte destinationer. Det berører blandt andet visse afgange mellem Amsterdam og København. Indtil 27. oktober flyver en Boeing 737-700 fra Amsterdam til Manchester (MAN), København (CPH) og Nice (NCE). Fra 28. oktober til 30. marts 2019 flyver en større Boeing 737-800 til København, Berlin Tegel (TXL) og Rom (FCO) i stedet for det velkendte KLM fly.

KLM har i længere tid i år haft udfordringer med flåden til europæiske destinationer. For eksempel blev Cityjet tidligere indkaldt, og Carpatair flyver også med en Fokker 100 til KLM på europæiske ruter, inklusiv København.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *