KLM og Finnair genoptager flyvninger til Kina

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kina er gradvist begyndt at lempe landets indrejse restriktioner. Denne uge genoptager KLM og Finnair deres ruter til Shanghai efter fem måneders nedlukning.

Da COVID-19 udbruddet i begyndelsen af ​​året udviklede sig til en epidemi i dele af Kina, indstillede de fleste flyselskaber deres ruter til landet. Sygdommen blev hurtigt en verdensomspændende pandemi og førte til sidst til en næsten total lukning af flytrafikken over hele verden. Pandemien er på ingen måde over, men mange flyselskaber genoptager nu trafikken mellem lande, der har kontrol over sygdommen. Denne uge begynder KLM og Finnair igen med ugentlige flyvninger til Shanghai.

Finnair Airbus A350 cockpit
Finnair Airbus A350 cockpit. Foto: Finnair

Åbningen af ​​Shanghai-ruten er gode nyheder for vores kunder og et vigtigt skridt for os, da Kina fortsat spiller en nøglerolle i Finnairs strategi. Vi ser frem til at øge kapaciteten på det kinesiske marked så hurtigt som muligt.

Ole Orvér, Chief Commercial Officer for Finnai

Rejsevejledning og restriktioner

Finland har åbnet sine grænser til Kina for forretningsrejsende, men EU har stadig generelle begrænsninger for rejsende fra Kina. Antallet af kunder er derfor stadig begrænset. Men luftfragt er også et vigtigt marked for både Finnair og KLM og bidrager meget til at øge rentabiliteten på ruten.

Danskere får denne anbefaling: Vi fraråder fortsat alle ikke-nødvendige rejser til Kina som følge af COVID-19. Den danske ambassade i Beijing har de seneste oplysninger om restriktionerne i Kina, herunder indrejserestriktionerne: https://kina.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/ Du bør altid følge de lokale myndigheders anvisninger. Hvis du kommer hjem fra en rejse til Kina, opfordres du fortsat til at blive hjemme i 14 dage.

Udenrigsministeriets rejsevejledning for Kina, opdateret 2. juli 2020
KLM gjenopptar flygninger til Shanghai, Kina
Tirsdag havde KLM sin første afgang til Shanghai i fem måneder. Foto: KLM

KLM vil betjene ruten med et af sine Boeing 777-fly og vil have et stop i Seoul, Sydkorea både på ud- og hjemrejsen. Finnair sætter et Airbus A350-900 ind på ruten.

Genåbningen af ​​flyvninger til Shanghai er et forsigtigt, men positivt tegn på forbedring. Det illustrerer vores gode forbindelser med Kina og vores partnere der. KLM vil gradvist udvide sit netværk for at tilbyde vores kunder så mange destinationer som muligt. Det faktum, at vi nu kan tilbyde Shanghai igen, er en vigtig milepæl i den krævende genopbygning af KLM-netværket i en vanskelig tid.

Peter Elbers, administrerende direktør for KLM.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Forsidefoto: Steven Yu / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *