KLM restaurant Blue genåbner ikke igen

KLM Crown Lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Blue by KLM Restauranten i den fornyede interkontinentale lounge på lufthavnen i Amsterdam er nu permanent lukket. Restauranten lukkede midlertidig under coronakrisen, men kommer ikke til at genåbne.

Passagerer kunne spise på Blue by KLM i den renoverede Crown Lounge i den interkontinentale del af Schiphol lufthavnen ved Amsterdam. Dette var en betalt ekstra service for passagerer som i forvejen havde adgang til logen. Kokken Joris Bijdendijk, kendt fra Restaurant RIJKS i Amsterdam, havde sammensat menuen. Ud over de særlige retter var der også et ostelokale med et udvalg af hollandske oste.

KLM Crown Lounge

Restauranten åbnede i november 2019 og har været lukket i nogen tid på grund af Corona-pandemien. Flyselskabet, oplyser til Business Trip, at den endelige lukning også skyldtes de lave besøgstal:

Vurderingen af ​​Blue by KLM var enorm, men volumen var for lav til at fortsætte konceptet længere. Derfor har vi besluttet ikke at genåbne den efter koronakrisen. Vi ser nu på en ny måde at bruge rummet på, sammen med Vermaat, som driver ​​KLM Crown Lounge.

Boet Kreiken, Executive Vice Predisent Customer Experience hos KLM

Det er derfor endnu ikke klart, hvad der kommer til at ske med første salen. Loungen er i øjeblikket åben fra 07:00 til 21:00. Udvalget af mad- og drikkevarer er tilpasset på grund af Corona-foranstaltningerne.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *