Køb EuroBonus point med 15% rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du mangler et par tusinde EuroBonus point til din drømmerejse, kan du købe dem med 15% rabat. Men selv efter rabatten er det dyre point. Du kommer til at betale det dobbelte af den værdi, mange EuroBonus medlemmer sætter dem til.

Hvis du gerne vil overraske din bedre halvdel med en bonusrejse til USA eller Asien, er det ikke sikkert, du har point nok på din EuroBonus konto hos SAS. Så derfor er det muligt at købe de manglende point. 1000 point koster normalt 200 kroner, men lige nu kan du købe de 1000 point hos SAS for 170 kroner. Eller med andre ord, betaler du 17 øre for hvert point. Mange brugere her på InsideFlyer vurderer værdien af EuroBonus point til et sted mellem 7 og 10 ører. Så det er absolut ikke noget kup.

En bonusrejse til New York er altid et hit. Skulle du mangle et par tusinde point, kan de nu købes med 15% rabat. Foto: www.sas.dk

Du kan højst købe 100.000 point, som så koster 17.000 kroner. Men da pointene er ret dyre, er dette nok en grænse, som de færreste medlemmer vil ramme. Pointene kan købes frem til 22 juni.

Alternativer

Som det fremgår på SAS hjemmeside, er det også muligt, at andre personer kan købe point til dig eller overføre point fra deres konto til din konto. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke er rabat på at købe point til andre EuroBonus medlemmer, så derfor blive disse gavepoint dyrere, end hvis du selv køber dem.

Det er væsentligt billigere at få point overført fra et andet medlem. Det koster kun 50 kroner for 1000 point.

Du kan købe point til dig selv, til andre eller overføre point fra din konto til en anden EuroBonus konto

Enkelte medlemmer på InsideFlyer har gode erfaringer med at ringe til SAS og købe bonusrejse ved at pulje point fra flere konti. Dette anbefaler vi, før du betaler for at få pointene overført.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *